telepol napisał(a):
Kurczę chyba kupię starterówkę T-mobile (ERA) i wypróbuję czy faktycznie za 9zł dostaje się 2000minut do całej sieci T-mobile. Zna ktoś jakiś numer T-mobile w Cro???
Tygrys napisał(a):Salemka jedyne co potzrebujesz to jakikolwiek telefonm bez simmlooka i karte simm tele2 "cheapest calls home" i dzwonisz za 7 lipa za minute na stacjonarne i 3 kuna na komórkowe
gralec napisał(a):Zauważyłem że w tej karcie prepaid z tele2 international tarrif jest tez 100 MB intenetu. Macie jakieś namiary na ustawienia sieciowe tele2 jakie trzeba wpisać w telefon żeby korzystać z neta. Z góry dzięki
mateq111 napisał(a):Kup starter Tele 2-sprawdzone na prawde tanio nie wiem czy 50Kn wykorzystam do niedzieli. Kupiłem starter na stacji benzynowej INA w Trogirze.
PaddyMalone napisał(a):Zachecony poprzednimi dobrymi doswiadczeniamia z tanimi rozmowami i Internetem od Tele2 ponownie kupilem karte. Po wykonaniu dwoch polaczen na stacjonarny, dlugosci ca okolo 5 min, oraz kilku polaczen z Internetem, gdzie licznik danych w telefonie pokazal ponizej 4MB, karta odmowila wspolpracy, a zapytana o stan konta pokazala 0.00.
W tym samym czasie koledze z konta w tajemniczy sposob ubylo 200 MB.
Operator zapytany pisemnie o przyczyne powyzszego nie uznal za stosowne odpowiedziec.
Na szczescie za rok Chorwacja dalaczy do Unii, nie bedzie juz na rynku miejsca dla ofert watpliwej jakosci.
Paddy
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne