Kol.Porto.Tutaj jest link do regulaminu "2000 minut na rozmowy z milionami numerów T-Mobile w kraju i na świecie"
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 110605.pdf
pik71 napisał(a):Czemu nikt nie czyta regulaminu a potem pisze? ... W Cro kupuje starter T-mobileHR puszcza sygnał do PL. Rodak oddzwania i rozmawiacie do wyładowania akumulatorka za free....
telepol napisał(a):kurcze fajnie by było, mam starterek jeszcze z zeszłego roku z t-mobile hr , odziwo jeszcze aktywny!!!! w polsce taktaka dać rodzince i można nawijać
telepol napisał(a):sebus119 napisał(a):ULCIA!!!!!
Powiem tak już to przerabiałem nie pogadasz z lubym tanio nie ma takiej opcji najtaniej wychodzi zabranie laptopa!
Nie mieszajcie w temacie!!!
Na chwilę obecną, (czysto teoretycznie nikt jeszcze tego nie sprawdził namacalnie), najtańszą ofertą jest t-mobile, wszystko na temat można przeczytać w powyższych odpowiedziach.
Kurczę chyba kupię starterówkę T-mobile (ERA) i wypróbuję czy faktycznie za 9zł dostaje się 2000minut do całej sieci T-mobile. Zna ktoś jakiś numer T-mobile w Cro???
Adam Sz. napisał(a):mBank mobile ogłosił wreszcie promocję na tani roaming. Cena za aktywację 5 zł, a koszt połączenia 0,69 zł - wychodzące i przychodzące. Czyli tak jak w zeszłym roku. Tanio. To dobra wiadomość.
Gorsza jest taka, że w tym roku na liście krajów, które obejmuje promocja nie ma Chorwacji ...
http://www.mbankmobile.pl/promocje/roaming_lato.html
RobertZ napisał(a):co do dzwonienia, kilka dni temu podpisywałem przedłużenie umowy z Plusem i dowiedziałem się (co zresztą jest napisane na stronach ale jakoś nie miałem ochoty sprawdzić) że Chorwację zaliczyli do reszty UE jeśli chodzi o ceny połączeń co znacznie obniży rachunki (1,8 zł za min) w porównaniu z poprzednim rokiem.
W innych sieciach zapewne jest już tak samo.
Pozdrawiam
ps.
a CB zabiorę ale przenośne, nie będę się szarpał z jakimś idiotą!
Temat wydzielony z tematu "Do Chorwacji z CB Radiem".
Rysio
Tygrys napisał(a):Halo, halo tu tygrys z Podgory - potwierdzam ze sprawdziłem tanie dzwonienie z tele2. Starter kupiłem w pierwszym napotkanym kiosku, kartę wsadziłem do starego klamota bes simmlooka dzwoniłem do polski na stacjonarny dłuuuugo gadałem i ubylo tylko 1,5 kuny z konta. Darmowe 100MB tez dostalem i wlasnie dzieki temu polaczylem sie z netem modem tez bez simmlooka podlaczony do lapka. Kiepsko tylko ze w podgorze tele2 jest zasieg GPRS-EDGE chyba bede musial zakupic starter T mobil.[/list]
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne