@telepol:
z dzisiaj otrzymanego mmsa z Ery/T-Mobile: nielimitowane rozmowy z nrami T-Mobile na świecie przez 6 m-cy. Oczywiście, przy zawarciu nowej umowy
porto napisał(a):Witam.
Mam pytanie dotyczące startera Tele2. Rozumiem, że kupuję go za 50 kn i mam 50 kn na rozmowy. Minuta kosztuje mnie 0,07 kn za minutę do stacjonarnych na całym świecie ( doliczyć trzeba jeszcze 0,29 kn za rozpoczęcie rozmowy ). A jeszcze jedno - ile starter ma ważności ??? Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam.
Lubuszanin napisał(a):Oferta T-Mobile na kartę nie jest taka zła.Kupić dwa startery i już jest kontakt z domem jeśli ktoś musi.
Chcesz swobodnie dzwonić do przyjaciół i bliskich nie tylko w Polsce, ale i za granicą?
Teraz Tak Tak – T-Mobile na kartę daje Ci taką możliwość. Masz do dyspozycji pakiet
2000 minut na rozmowy z milionami numerów T-Mobile w kraju i na świecie.
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... sze_blisko
Lista krajów i terytoriów objętych usługą Zawsze blisko: Austria, Chorwacja, Czarnogóra, Czechy, Holandia, Macedonia, Niemcy, Słowacja, USA, Węgry, Wielka Brytania..
greenrs napisał(a):Mogą być dwa starty z polskimi numerami i ten, kto będzie dzwonił z Polski nie zapłaci nic. Problem polega na tym że Ty za odebranie połączenia w Chorwacji zapłacisz i to wcale nie mało.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne