Re: Ceny produktów w sklepie jak wyglądają? - Chorwacja 2023
napisał(a) stachan » 23.05.2024 17:30
marecky81 napisał(a):Wydaje mi się, w w gazetce lub na stronie internetowej łatwiej na spokojnie znaleźć cenę tego co mnie interesuje w dowolnej sieci.
Szukam kartofli, no i je mam:
https://www.plodine.hr/akcije/79/tjedna ... /izdvojenoSzanowną moderację przepraszam, ale nie mogę zrozumieć co radość i entuzjazm mają do zakupów spożywczych?
Mój Boże
Nie chodzi o zakupy spożywcze, tylko o to, że w życiu trzeba czasem dostrzec drugiego człowieka... Jeżeli ktoś poświęcił czas i przygotował film o cenach w chorwackich sklepach, to niesympatyczne, a wręcz nietyczne jest deprecjonowanie jego pracy płytkim resume:
marecky81 napisał(a):Nie wiem po co te filmiki, skoro może ściągnąć sobie aktualne ceny i gazetki z każdej sieci.
Znosiłem Twoje szyderstwa wobec innych przez długi czas i choć od początku wiedziałem, że jesteś multiklonem (malinero vel arturescu vel wtopek vel klerjeser vel valdemar vel des74 i inni), to pomyślałem sobie, że każdemu trzeba dać szansę, bo lata płyną i ludzie się zmieniają. Ty jesteś jednak wyjątkiem
Kiedyś, chyba u Grzesiuka, przeczytałem taki dwuwiersz:
Żałowała myszka żółwia, że w skorupce siedział.
Mam cię w dupie łajzo głupia - żółw jej odpowiedział. I tak oto w tej swojej cynicznej skorupie powoli, ale wytrwale dotarłeś do kresu forumowej kariery. Kolejnego razu już chyba nie będzie