Ołowiany,
oficjalnie na ich stronie internetowej
podwyższyli z 90 na 140
Czy też napisałeś maila i ci odpisali, że dokonali korekty ceny
cretor23 napisał(a):iwoniczanka napisał(a):Promajna 2011 - apartament 4 os (o świetnym standardzie) 50 euro
Promajna 2013- ten sam apartament 60 euro, stargowane niezbyt chętnie:) do 55 .
Czy to taka kosmiczna różnica? Biorąc pod uwagę, że pierwszy raz był we wrześniu, a drugi w lipcu, to chyba nie.
Zauważylem ze ostatnie czasy wybierasz kempingi i namioty,to po co piszesz te bzdury....
ołowiany napisał(a):]Cena za podwójny /7-8 osób/ apartman. I nie chodzi o kwotę, ale o progresję cenową w stosunku do roku ubiegłego.
ołowiany napisał(a):Nie wiem czego niektórzy nie mogą zrozumieć. Podałem, że dokładnie chodzi o ten sam lokal w tym samym terminie...
Faktycznie nie dostałem informacji czy powiększyli parking, tarasy i czy ew. te złote klamki teraz mają.
Natomiast faktem jest potężna podwyżka. Nawet zacząłem grzebać w pamięci czy jakowegoś bydła tam nie narobiłem, ale jakoś nie pomnę
W tym roku wrócę pewnie do Francji. Choć kilka rzeczy jeszcze chciałem zobaczyć w Chorwacji, bo piękny to kraj.
Lednice napisał(a):Francji
Francja przy Chorwacji jest potwornie droga,
jest zresztą znacznie droższa od Włoch
To tak jakby zamienić w proteście z powodu wysokich cen
pobyt w hotelu*** na pobyt w hotelu*****
pawelli napisał(a):Ja nie wiem gdzie Wy widzicie te zmiany cen - wzrosło o parę % tak jak i u nas i po wszystkim
Ceny kwater - przełom lipiec/sierpień - Makarska, rodzinka 2+1:
2008 - 60 euro
2009 - 55 euro
2011 - 50 euro
2012 - 50 euro
2013 - 50 euro
maryjusz71 napisał(a):Byłem w Makarskiej w sierpniu 2013. Pierwszy raz w CRO. Wszyscy straszyli, że drogo. Jak CRO jest droga - mam na myśli wszystko: jedzenie, picie, knajpy, to proponuję jechać w sierpniu do Władysławowa albo Międzyzdroi. Tam będzie na pewno taniej. W tym roku PODGORA i biorę wodę mineralną na drogę
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne