Mikromir napisał(a):Mam wrażenia, że przeciętnie, jeśli to cena w sezonie. Kwatery 2+1 za 23E z hakiem raczej nie dostaniesz w lipcu-sierpniu.
Ale to pole namiotowe ...nie apartament z łazienką ...itp
Każdy wybiera co lubi i ...za ile mu odpowiada
Mikromir napisał(a):Jasne, że nie
Ale jak ktoś lubi camp i chce oszczędzić trochę kasy, to cena jest ok. Rozglądałam się kiedyś po cenach campów w północnej Dalmacji i wyglądały podobnie. No chyba, że na wypasionym Solarisie koło Szybenika, gdzie koleżanka za parcelę dla swej rodziny 2+1 płaciła 50E... Za tyle to ja mam już trzeci raz z rzędu apartament w sezonie dla 2+3 Bez złotych klamek i jacuzzi, ale ok.
Wakacje w namiocie jednak mają swój urok...
karin74 napisał(a):Mikromir napisał(a):Mam wrażenia, że przeciętnie, jeśli to cena w sezonie. Kwatery 2+1 za 23E z hakiem raczej nie dostaniesz w lipcu-sierpniu.
Ale to pole namiotowe ...nie apartament z łazienką ...itp
Każdy wybiera co lubi i ...za ile mu odpowiada
Mikromir napisał(a):Znasz miejsce, przyjrzałeś się pewnie kampowi wcześniej, więc wiesz co bierzesz, cena wydaje mi się ok, a dla dzieci to może być wielka przygoda - choć mam nadzieję nie taka, jaka przydarzyła się Karin
Miłego urlopu i żadnych burz...
karin74 napisał(a):Mikromir napisał(a):Znasz miejsce, przyjrzałeś się pewnie kampowi wcześniej, więc wiesz co bierzesz, cena wydaje mi się ok, a dla dzieci to może być wielka przygoda - choć mam nadzieję nie taka, jaka przydarzyła się Karin
Miłego urlopu i żadnych burz...
W tym jestem zgodna z ´´Mikromirem´´.
Pozdrav
TomekTS napisał(a):Czy w pierwszej połowie sierpnia znajdę kwatery, apartament na dwie rodziny (2+2 oraz 2) w cenie do 80 euro? Nie byliśmy jeszcze w Chorwacji i właśnie zastanawiamy się czy tam jechać czy do Bułgarii?
Nie mamy jakiś specjalnych wymagań bo i nie jesteśmy w stanie przeznaczyć dużych kwot abyśmy mogli to robić. Nie szukamy też noclegów w dużych miejscowościach. Z forum, które obserwuje już ponad rok wybrałem miejscowości, które są chyba najlepsze dla naszych preferencji z tych: Region Tucepi, Rogoznica, Tribunj, Razanj, Sevi, Primosten, Trogir, Bratus, Srima, Ljubljeva, Vinišće.
karalajna napisał(a):Wracając do pierwotnego tematu, to ceny po wejściu do Unii (przynajmniej te z początku tematu) nie różnią się spektakularnie od tych np. z czerwca 2013r. Jasne, na pewno z czasem jeszcze podskoczą, ale nie oszukujmy się, tak jest wszędzie, a inflacja Chorwacji też nie omija. Jeśli ktoś jest zaradny, to mimo wszystko zaoszczędzi tych kilka kun/euro/zł. Wymaga to troszkę pomyślunku i zachodu, ale może się udać. Moim zdaniem takie narzekanie, że "kiedyś było taniej" nic nie da, no chyba, że ktoś lubi pobiadolić
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne