Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny papierosów w Czarnogórze

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
tompie68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tompie68 » 07.08.2013 23:50

Witam.
Zdaje sobie sprawę, że temat ten jest coraz mniej popularny jednak zwracam się z pytaniem do koleżeństwa, które tkwi jeszcze w tym nałogu. Zadałem to pytanie już raz na przy okazji w wątku poświęconym Czarnogórze ale teraz może szerzej uzyskam satysfakcjonującą odpowiedź. Otóż niestety jeszcze nie pozbyłem się zgubnego nałogu tytoniowego. Moje pytanie: czy ceny papierosów znacząco odbiegają od naszych i czy jest podobna dostępność marek? Proszę tylko o konkretne odpowiedzi ludzi, którzy wiedzą. Nauki umoralniające mnie nie interesują.
Pozdrawiam Tomek :papa:
adikos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adikos » 08.08.2013 18:36

Faktycznie fajki sa tanie , dwa lata temu najtansze kupowalem po 0,80 eurocentow i to byly bodajze red end white,niebieskie elemy po 1 euro tak ze taniocha nie kupuj w pl tylko na miejscu no i oczywiscie zapasy do pl obowiazkowe :) ja wzielem 20 sztangow i nie bylo problemu na granicy :papa:
roverek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) roverek » 08.08.2013 18:46

Tydzeń temu mój zięć wrócił z MN. Twierdzi, że w Budvie widział po 1,2 ojro. Więc nie ma sensu targać przez pół Europy..
Piotrek Byrdziak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek Byrdziak » 09.08.2013 18:38

Witaj.
Fajki w Czarnogórze od 1-2 euro,
Jeśli palisz mentole to dostępne tylko 2 gatunki po 1,2 euro to lepiej weź ze sobą,bo tych palic
się nie da.Ogólnie marki w większości są inne niż u nas.
A co do piwa to nie zabieraj,Niksicko jest bardzo dobre od 0,6 do 0,7 euro,przypomina trochę w smaku dobre nasze piwa regionalne.
Pozdrawiam.
Piotr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2013 18:41

Rzuć palenie będziesz miał po problemie
luk006
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) luk006 » 09.08.2013 18:57

tompie68 napisał(a):Nauki umoralniające mnie nie interesują.

Anielski74 napisał(a):Rzuć palenie będziesz miał po problemie

Czyli jednak czytanie ze zrozumieniem nie wszystkim wychodzi...
tompie68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tompie68 » 02.09.2013 22:18

Witam.
Już po powrocie spieszę z info dla tych, którzy by szukali tego tematu na przyszłość. Otóż wydaje się, że najdroższe (choć głowy nie dam) są Marlboro (konkretnie Light) choć inne też po 2,4 Euro. Natomiast widziałem też LD po 1,2 a moja żona znalazła jedyne mentole cienkie po 1,6. Także nawet parę paczek zapasu przywieźliśmy.
Pozdrawiam Tomek
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 03.09.2013 07:54

Polecam stronkę

http://www.cenynaswiecie.pl/ceny-w-czarnogorze,42/

i wiele innych krajów
Można porównywać i robić doktoraty :oczko_usmiech:
adamo1980
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamo1980 » 06.09.2013 08:19

w porównaniu z cenami w okolicach Bar itp to ceny na stronce podanej powyżej są nieco wyższe niż faktycznie zastałem 3 tygodnie temu

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone