Witam kochanich Polakow...
Ceny paliwa w chorwacji poszle do gory.
Ale bardzo ciekawi jest fakt ze po pierwszi raz ropa (8,54 kun/l)kosztuje wiencej niz benzina (8,5 kun/l).
Leon napisał(a):Witam kochanich Polakow...
Ceny paliwa w chorwacji poszle do gory.
Ale bardzo ciekawi jest fakt ze po pierwszi raz ropa (8,54 kun/l)kosztuje wiencej niz benzina (8,5 kun/l).
californium napisał(a):W CRO byłem dwa razy ale cały czas zastanawiam się po co ludzie wymieniają PLNy na EURO a potem na KUNY. Skoro praktycznie wszędzie w CRO można wymienić PLN-y !!!
Mariusz_M napisał(a):californium napisał(a):W CRO byłem dwa razy ale cały czas zastanawiam się po co ludzie wymieniają PLNy na EURO a potem na KUNY. Skoro praktycznie wszędzie w CRO można wymienić PLN-y !!!
Bo się bardziej opłaca.
Bo i tak się ze sobą wiezie euro do zapłaty noclegów. Jak jadę w ciemno to nie wiem ile w końcu za ten nocleg zapłacę - więc mam tych eurosów więcej.
Ja nie wiozę euro po to, żeby tam wymieniąc - potrzebną gotówke biorę ze ściany. Przelicznik bardzo dobry nawet z prowizją od wypłaty.
Sławomir Wocial napisał(a):Dokładnie tak!! Trochę więcej gotówki w ojro niż wychodzi z obliczeń za noclegi a reszta z cudownej dziury Wychodzi najlepszy przelicznik kuna-PLN. I wszędzie gdzie można płacenie kartą.
Pozdrav.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne