napisał(a) darek1 » 05.03.2008 22:18
HeniekWit napisał(a):Każdy robi tak jak uważa. Ja osobiście popieram kol. darek1. Z jednym niewielkim wyjątkiem - kwatera nie musi być z klimą. Po prostu muszę wyjechać z całą rodzinką i to co inni przeznaczają na 2-3 osoby mi musi wystarczyć na 5. Dlatego preferuję warunki bardziej harcerskie, ale na kwaterach-apartamentach. Wole raz sie zakwaterować w bazie wypadowej i robić wycieczki po bliższej i dalszej okolicy. Pozdrawiam Cromaniaków.
Wreszcie ktoś mnie popiera na forum.
Oczywiście, że klimatyzacja nie jest istotna bo do tej pory nie korzystałem z niej podczas moich pobytów w Chorwacji. Ale powiem jedno , że warto ją mieć - chłodzi i relaksuje. Napewno jak to powiedziała serdeczna koleżanka z forum E.zetka czas na campingu płynie inaczej. Jednak ja wole kwatery, jedno miejsce wypadowe, żadnego pakowania i rozpakowywania.
Kolego Januszu Bajcer, bez obawy nie zabraknie kwater w Chorwacji, polecam je także koledze.
Ciekaw jestem jak wyglada powszedni dzień na campingu np. koleżanki E.zetki czy kolegi Janusza. Nie znam smaku campingu, zawsze kojarzy mi się z hałasem, naduzywaniem napojów i przewracaniem czy jak kto woli wpadaniem na namiot po ciemku. No i te wspólne jak w kołchozie lodówki czy sanitariaty, bieganie na zmywak jak w barze mlecznym. Pomimo krytycznych uwag pozdrawiam koleżanki i kolegów.