Agowe napisał(a):Czy ktoś może wie ile kosztuje wejście/ wjazd (dorosły/dzieci 14/16lat) do rezerwatu Kamenjak??
forum/viewtopic.php?p=561857#561857
ale nie ma nic o dzieciach...
Agowe napisał(a):Czy ktoś może wie ile kosztuje wejście/ wjazd (dorosły/dzieci 14/16lat) do rezerwatu Kamenjak??
Raul73 napisał(a):Ceny atrakcji w Puli:
Amfiteatr: 40kn
maniust napisał(a):...Wychodzi że taxi wodna kosztuje 3 bułki.
Czy da się popłynąć u nas nad Motławą czymkolwiek za 3 bułki?
maniust napisał(a):Nawiązując do tematu "ceny na Istrii" to w niektórych przypadkach wydają się być zabawne
Przykład :
Bułka w piekarki (dość spora , większa od naszej kajzerki - 7 kun).
Taxi wodna z campu do Rovinji - 20 kun od gęby.
Wychodzi że taxi wodna kosztuje 3 bułki.
Czy da się popłynąć u nas nad Motławą czymkolwiek za 3 bułki?
Jacek S napisał(a):Oczywiście, że tak! Patrz prom "Motława
elka505 napisał(a):Wróciłam z Rovinja..pobyt w ciemno druga połowa sierpnia. Ceny..w przybliżeniu 2 razy tyle co u nas ( oczywiście nie mam na myśli naszych miejscowości turystycznych tylko zwykłe ceny ).I zdecydowanie nie polecam jazdy w ciemno w sierpniu...duży problem ze znaleziem apartamentu lub pokoju...problem wogóle,a jeśli coś sie trafia to bardzo drogo albo w strasznym stanie.Nie udało mi sie wpasować na pełne dwa tygodnie, bo już było zarezerwowane.Udało mi sie znależć fajny apartament za 50 euro po targach ale trzy godziny szukania-agencje turrystyczne nic nie miały.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne