Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wybieram się w sierpniu po raz pierwszy do Chorwacji i nie mam pojęcia jak kształtują się ceny noclegów i wyżywienia. Słyszałam od wielu osób, że jest drogo...Czy to prawda?
Myslę, że trzeba przeszukać forum ( fukcja szukaj:) , wątki cen i apartamentów, i wyżywienia przejawiają się na forum bardzo często.
Najbardziej ogólnie można odpowiedzieć; ceny żywności porównywalne do naszych, a ceny apartamentów za zależne od wielu czynników- od lokalizacji, ilość osób no i od Twoich oczekiwań ( klimatyzacja, tv, i inne bajery w pokoju, czy całym apartamencie
drogo pojecie wzgledne..ale ceny w lipcu i sierpniu sa o wiele wyzsze niz w czerwcu i wrzesniu.
cena we wrzesniu Tucepi na riwierze: (28.08-10.09)apartament 30m plaza , duza kuchnia, sypialnia, lazienka , przedpokoj placilam 9E od osoby
wróciłem dzisiaj i zgadzam się drogo pojęcie względne oto kilka cen!! konzum primosten!!!
ogórki swiezw 2,7kn
mleko UHT 1,5% karton 5,69kn
karlowcko 0,5l 4,99kn
chleb 500g 6,20kn
chleb gracham450g 5kn
smietana 12% mała 2,59kn
pomidory pyszne z targu 5-8kn
masło 250g 5,99kn
kurs 1 euro= od 7,12kn do 7,17kn
kwatera bilo k/primosten 35E za 3 osoby 0k 35m od plaży