Wit47 napisał(a):Pytanko odnośnie cen kwater .Mam zamiar udać się z żoną w sierpniu do południowej Dalmacji w ciemno .Zatrzymamy się tam gdzie nam się spodoba .Na ile muszę być przygotowany za 2 osoby nie mam wygórowanych oczekiwań. Jadę tam pierwszy raz. Dzięki Witek
Wit47 napisał(a):Pytanko odnośnie cen kwater .Mam zamiar udać się z żoną w sierpniu do południowej Dalmacji w ciemno .Zatrzymamy się tam gdzie nam się spodoba .Na ile muszę być przygotowany za 2 osoby nie mam wygórowanych oczekiwań. Jadę tam pierwszy raz. Dzięki Witek
Wit47 napisał(a):To jest konkretna odpowiedz dzięki Krzysio21 a ty tata ucz się.
Wit47 napisał(a):Dzięki wszystkim którzy udzielili konkretnych odpowiedzi.Do Majeczki z Poznania od7,08-21.08. ASIKX skoro uważasz to jako wątek bezsensowny to po co tu weszłeś.Każdy kiedyś zaczyna więcej zrozumienia.Potem się dziwią że w całej Polsce tak lubią warszawiaków. .
auganov napisał(a):wit47 - troche pokory wobec "starych" forumowiczów, a Ty asikx zachowaj kulture i będzie ok!
asikx napisał(a):auganov napisał(a):wit47 - troche pokory wobec "starych" forumowiczów, a Ty asikx zachowaj kulture i będzie ok!
Kultura jest pojęciem względnym. W mojej ocenie wejście do pewnego grona, po którym następuje seria pytań, na które odpowiedzi udzielono już wielokrotnie, a następnie rozstawianie starszych bywalców po kątach jest wyrazem absolutnego braku taktu i kultury - tak mniej-więcej jak pakowanie się na salony w zagnojonych butach.
Ale co się dziwić, jak Szacowne Grono i admin na to pozwala...
Pozdrawiam
Rafał
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje