Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny kwater

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wit47
Turysta
Ceny kwater

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wit47 » 01.05.2007 20:13

Pytanko odnośnie cen kwater :oops: .Mam zamiar udać się z żoną w sierpniu do południowej Dalmacji w ciemno 8O .Zatrzymamy się tam gdzie nam się spodoba :D .Na ile muszę być przygotowany za 2 osoby nie mam wygórowanych oczekiwań. :roll:Jadę tam pierwszy raz. Dzięki Witek
TaTa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) TaTa » 01.05.2007 20:27

Forum i wyszukiwarka.
Wit47
Turysta
TaTa

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wit47 » 01.05.2007 21:04

TaTa jesteś ODKRYWCĄ :oops: .Lepiej pomiń to milczeniem jeśli nie odpowiadasz na zadane pytanie :lol:
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 01.05.2007 21:12

Wit47 napisał(a):Pytanko odnośnie cen kwater :oops: .Mam zamiar udać się z żoną w sierpniu do południowej Dalmacji w ciemno 8O .Zatrzymamy się tam gdzie nam się spodoba :D .Na ile muszę być przygotowany za 2 osoby nie mam wygórowanych oczekiwań. :roll:Jadę tam pierwszy raz. Dzięki Witek

Myślę że przedział to 30-40 euro :wink:
Wit47
Turysta
Dzięki

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wit47 » 01.05.2007 21:24

To jest konkretna odpowiedz dzięki Krzysio21 a ty tata ucz się. :D
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 02.05.2007 07:47

Wit47 napisał(a):Pytanko odnośnie cen kwater :oops: .Mam zamiar udać się z żoną w sierpniu do południowej Dalmacji w ciemno 8O .Zatrzymamy się tam gdzie nam się spodoba :D .Na ile muszę być przygotowany za 2 osoby nie mam wygórowanych oczekiwań. :roll:Jadę tam pierwszy raz. Dzięki Witek

Co najmniej na 10 euro/ od osoby. Może być również drożej do 15 euro. Nie wiem w jakim terminie wyjeżdżasz, zazwyczaj po 25.08 koszty noclegów spadają, i ceny kwater są dużo tańsze. :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2007 08:23

Zacznij od tego i będziesz miał jako taki obraz sytuacji:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
na początek wystarczy :wink:
asikx
Cromaniak
Re: Dzięki

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 02.05.2007 09:25

Wit47 napisał(a):To jest konkretna odpowiedz dzięki Krzysio21 a ty tata ucz się. :D

Ty Wit47, z tego co zaobserwowałem jesteś plażowicz i do tego jeszcze leniwy plażowicz. Rozumiem, że trudność sprawia wyszukiwarka na tut. forum, ale istnieje wielojęzykowy google, który ceny kwater w Chorwacji podaje jak na tacy. Lenisz się, zamiast poszukać i jeszcze urządzasz sobie osobiste wycieczki wobec innych forumowiczów. W mojej ocenie, bardzo nieładnie.
PS. Ucz się korzystac z wyszukiwarek - to nie boli. A tak mamy kolejny bezsensowny wątek.

Pozdrawiam
Rafał
Wit47
Turysta
Podziękowania

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wit47 » 02.05.2007 16:57

Dzięki wszystkim którzy udzielili konkretnych odpowiedzi.Do Majeczki z Poznania od7,08-21.08. :papa: ASIKX skoro uważasz to jako wątek bezsensowny to po co tu weszłeś.Każdy kiedyś zaczyna więcej zrozumienia.Potem się dziwią że w całej Polsce tak lubią warszawiaków. :hut: .
Zielak
Turysta
Re: Dzięki

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zielak » 02.05.2007 17:29

asikx napisał(a):A tak mamy kolejny bezsensowny wątek.

Pozdrawiam
Rafał

A mnie się przydał 8)
asikx
Cromaniak
Re: Podziękowania

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 02.05.2007 17:39

Wit47 napisał(a):Dzięki wszystkim którzy udzielili konkretnych odpowiedzi.Do Majeczki z Poznania od7,08-21.08. :papa: ASIKX skoro uważasz to jako wątek bezsensowny to po co tu weszłeś.Każdy kiedyś zaczyna więcej zrozumienia.Potem się dziwią że w całej Polsce tak lubią warszawiaków. :hut: .

Przy braku argumentów zawsze dowalimy po miejscu zamieszkania. Tak trzymaj, poziom zaiste godny.
Z resztą niczego innego się nie mogłem spodziewać po kimś, kto w debiucie gnoi wokół siebie. Miłego urlopu w Chorwacji - nie rób wstydu Polsce i polakom.

Rafał
auganov
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) auganov » 02.05.2007 18:44

wit47 - troche pokory wobec "starych" forumowiczów, a Ty asikx zachowaj kulture i będzie ok! A wracając do tematu - ja w szczycie sezonu (druga połowa lipca 2005 r.) widziałem w Makarskiej oferty po 10 euro/os. za apartament. Faktem jest że były też oferty po 25 euro/os. Tak więc wszystko zależy od tego jak szukasz. Pozdrav.
Buber
Cromaniak
Re: TaTa

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 02.05.2007 18:57

Wit47 napisał(a):TaTa jesteś ODKRYWCĄ :oops: .Lepiej pomiń to milczeniem jeśli nie odpowiadasz na zadane pytanie :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Strasznie śmieszne Wit. Ty to masz poczucie humoru 8O .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I wszystko byłoby ok gdyby nie to że TaTa odpowiedział na twoje pytanie.
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 02.05.2007 19:40

auganov napisał(a):wit47 - troche pokory wobec "starych" forumowiczów, a Ty asikx zachowaj kulture i będzie ok!

Kultura jest pojęciem względnym. W mojej ocenie wejście do pewnego grona, po którym następuje seria pytań, na które odpowiedzi udzielono już wielokrotnie, a następnie rozstawianie starszych bywalców po kątach jest wyrazem absolutnego braku taktu i kultury - tak mniej-więcej jak pakowanie się na salony w zagnojonych butach.

Ale co się dziwić, jak Szacowne Grono i admin na to pozwala...

Pozdrawiam
Rafał
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 03.05.2007 22:20

asikx napisał(a):
auganov napisał(a):wit47 - troche pokory wobec "starych" forumowiczów, a Ty asikx zachowaj kulture i będzie ok!

Kultura jest pojęciem względnym. W mojej ocenie wejście do pewnego grona, po którym następuje seria pytań, na które odpowiedzi udzielono już wielokrotnie, a następnie rozstawianie starszych bywalców po kątach jest wyrazem absolutnego braku taktu i kultury - tak mniej-więcej jak pakowanie się na salony w zagnojonych butach.

Ale co się dziwić, jak Szacowne Grono i admin na to pozwala...

Pozdrawiam
Rafał

spokojnie masz racje 100%
ale nie kazdy jest dość bystry aby sobie poradzić z internetem ?!
Jakieś przeprosiny chyba powiny być!
Zobaczysz ze juz wiecej Go nie zobaczymy na forum!

ale mimo wszystko zycze mu udanego urlopu!
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone