Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny kwater

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 04.05.2007 06:50

hmmm... Skąd ja znam tego avatara..? :wink:

Pozdrawiam
Rafał
chudziak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) chudziak » 06.05.2007 09:26

majeczka napisał(a):
Wit47 napisał(a):Pytanko odnośnie cen kwater :oops: .Mam zamiar udać się z żoną w sierpniu do południowej Dalmacji w ciemno 8O .Zatrzymamy się tam gdzie nam się spodoba :D .Na ile muszę być przygotowany za 2 osoby nie mam wygórowanych oczekiwań. :roll:Jadę tam pierwszy raz. Dzięki Witek

Co najmniej na 10 euro/ od osoby. Może być również drożej do 15 euro. Nie wiem w jakim terminie wyjeżdżasz, zazwyczaj po 25.08 koszty noclegów spadają, i ceny kwater są dużo tańsze. :papa:

Do MAJECZKI co prawda pisałam do Ciebie w innym wątku ale on skończył się w kwietniu a ja dopisałam się teraz więc może nie otrzymałaś powiadomienia. :cry: Ale do rzeczy, ponieważ wybieram się w ciemno w sierpniu bo jakoś nie możemy narazie uzgodnic w rodzince wspólnego terminu a pisałaś ,że masz namiary na kwatery 10euro za osobę to prosiłabym o jakieś bliższe informację .Moja rodzinka to ja i trzech chłopa (ci młodsi mają 15 i 17 lat )więc kwatera nie musi byc bardzo blisko plaży i plaża nie musi byc piaszczysta tak jak u nas .Pozdrawiam .Moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl A tak na marginesie czemu nie działają na tym forum PW
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ceny kwater - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone