Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ceny kwater

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mirekkk:)
Autostopowicz
ceny kwater

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirekkk:) » 09.03.2006 10:56

Witam!W jakiej cenie można znalezć kwatere na wyspie Pag?Chodzi mi opokój z łazienką.Pobyt w pierwszej połowie sierpnia.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 09.03.2006 11:16

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
kamil99
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil99 » 09.03.2006 13:19

Na forum o Chorwacji zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, udziela się niejaka Beata, która oferuje kwatery na Pagu. Proponuję zajrzeć na to forum.

pzdr
Gajus.ems
Cromaniak
ceny kwater

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 11.03.2006 18:56

Wprawdzie nie jest to sam PAG ale polożona n-ko miejscowość KARLOBAG. Cena w lipcu 2005 za dwupokojowy apartament /3 osoby/ z klimą i TV SAT , duży taras bezposrednio przy nadmorskiej promenadzie 42 euro za dzień. Chciałem się targować ale pani pokazała mi jakieś "oficjalne" cenniki, gdzie cena wychodziła kosmiczna, wiec biorąc pod uwage naprawde świetne warunki przystałem na nie. Chyba zrobiłem błąd bo zaakceptowałem oferte już po pierwszym wejściu do przypadkowo wytypowanego domu. Poźniej wiedziałem kwatery o podobnym standarcie tyle, ze 200-300 metrów od morza za cene 25 euro za dwie osoby. Jeszcze poźniej miejscowi "stacze" mam tu na na mysli osoby oferujace kwatery za pomocą tekturowych ogłoszeń trzymanych w rekach przed wjazdem do miejcowosci Karlobag oferowali pokoje od 8 do 10 euro za osobę . Nie widziałem tych pokoi, ale z tego co zrozumiełem były one oddalone kilkaset metrów od morza i miały podstawowe wyposażenie typu aneks kuchenny i lodówkę ,były one cześcią mieszkań
wynajmujących. Nie było na nie dużo chętnych.
Chciałbym odrazu przestrzec, że na południe od Splitu nie było juz tak wielu ofert konkurencyjnych cenowo, tj 8-10 euro od osoby. Może nie umiałem ich znaleźć. W każdym bądź razie na PELJESACU w Żuljanie za 3 osobowy skromny pokój z łazienką i mikroskopijnym aneksem kuchennym za to uroczym tarasem zapłaciłem 35 euro / 3 osoby/. Jednak kwatera ta była rewelacyjnie polożona ok 5 metrów od morza z widokiem na nie.
Mysle , że ceny na PAG-u niewiele bedą roznic sie od tych w KARLOBAGU.
GAJUS

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone