Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ceny kwater dla 1 osoby

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Amar
Globtroter
ceny kwater dla 1 osoby

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amar » 11.08.2006 10:19

Wybieram się na początku września i zastanawiam się czy jest szansa na znalezienie noclegu dla 1 osoby, tak żeby nie płacić za cały pokój dla dwóch osób, czyli podwójnej ceny...
Może ktoś ma doświadczenia z wyjazdów w pojedynkę???
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 11.08.2006 17:11

Dopłata do jedynki jest nieunikniona,alternatywą jest dokwaterowanie lub wytargowanie najniższej ceny za jedynkę.
Amar
Globtroter
"jedynki"

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amar » 12.09.2006 10:56

okazuje się, że to zależy od gospodarza, ja raz płaciłem za siebie plus 30 proc. dopłaty, a kilka razy udało mi się znaleźć pokój z ceną dla jednej osoby...
jacektomek321
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacektomek321 » 19.09.2006 11:54

mysle ze wszystko zalezy od gospodarza. we wrzesniu jest bardzo duzo wolnych kwater. sa tacy co nie spuszcza z ceny 1 euro i wola miec puste pokoje ale sa i tacy co spuszcza dosyc duzo bo wola zarobic mniej niz nie zarobic wcale. ewentualnie jakas mala doplata i jestem pewnien ze cos sie znajdzie. ale ryzyko jest zawsze. nie wiem czy nie najtanszym rozwiazaniem bedzie wziac namiot. na kempingu tego problemu nie ma.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone