Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ceny kwater bez rezerwacji osoba/doba

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gruby
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gruby » 08.06.2014 12:40

Może ktoś był w tym roku interesuje mnie parę miejsc ceny apertementów w domach :Sienj, Brodarica,okolice Makarskiej Tucepi.Czy zna ktoś kulawego Franka z Brodarici byłem u niego 6 lat temu chodzi o telefon(straciłem numer) Ma fajny domek obok głownego domu jest tam spokój prywatność.
Podobno bratom Chorwatom trochę porobiło się w główkach ?wyjazd 2 osoby 8-9 dni.Pozdrawiam!
mizer2007
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mizer2007 » 10.06.2014 08:54

Wyjeżdzam 16 czerwca do Tucepi do Pani Małgosi na ulicy dracevice. Po stargowaniu za 2 osoby plus dziecko 3 letnie powiedziała mi 30 euro, myśle że to dobra cena. A z tego co czytałem właściciela jest nawet w porządku.
gruby
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gruby » 10.06.2014 21:32

Dzieki kolego za odpowiedz to dobra wiadomość, może troszkę dziwnie zabrzmiało moje pytanie,
ale my zawsze jeżdzimy w ciemno wybieramy to co nam odpowiada :wink:
zuczek24
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuczek24 » 10.06.2014 21:39

Mizer mozesz przeslac namiary na pania Malgosie z gory dzieki mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gruby
Plażowicz
kwatery prywatne

Nieprzeczytany postnapisał(a) gruby » 15.06.2014 17:27

Jeżeli wrociliscie już z CRO podajcie mi prosze ceny kwater dla dwoch osob za dobe
jedziemy w sierpniu na ok 10-12 dni.prawdopodobnie gdzieś okolice od Zadaru do Makarskiej
a moze podacie jakieś fajne miejsce gdzie można znależć spokoj i ciszę :)
mendoza1973
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mendoza1973 » 25.06.2014 19:58

Pletikosa - Brodarica apartament 5 osobowy za 45 euro rok temu , polecam tę miejscowosc bo nie ma prawie ludzi...
jacek_85
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek_85 » 27.06.2014 16:57

Mizer też planuje w tym roku te rejony. W sumie jedziemy w ciemno, ale warto mieć namiary na kilka noclegów. Jeśli to nie problem też proszę o namiary do pani Małgosi adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Jest przecież google maps to też proszę o zaznaczenie dokładnie miejsca w którym jest apartament bo w sumie ta ulica się troszkę ciągnie :)
pdw88
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pdw88 » 28.06.2014 14:53

Jestem od wczoraj na Ciovo, dokładnie w OKRUG GORNJI. Przyjechałem w ciemno, zdecydowalem się na apartament 2+1, w sumie łóżek jest dla 5 osób, klima, wifi - 40euro. Pojechałem też do primosten ale za lokal w przyzwoitej odległosci od morza zyczono sobie .......70 :(
Pozaqu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pozaqu » 28.06.2014 15:09

W Makarskiej, ul. Molizanskih Hrvata - Apartmani Brkujl - 15 euro od osoby. Mają 3 pokoje 3 osobowe i dwa apartamenty dla 4 osób + ewentualnie dziecko. Nie ma klimy ale są fajne okiennice i nie jest gorąco. Apartamenty mają własne kuchnie natomiast pokoje mają jedną wspólną. Łazienki każdy ma swoją. Jeden pokój ma łazienkę z wejściem z korytarza za to jest ona największa. Nie nastręcza to jakichkolwiek problemów. Właściciele to miłe starsze małżeństwo - porozumiewają się po chorwacku i niemiecku. Ich córka bez problemu po angielsku. Do plaży droga zajmuje około 5 minut i nie jest zbyt stromo. Do centrum 10 minut... Wieczorami cisza i spokój. Parking jest na 4 auta w cieniu pod zadaszeniem zarośniętym jakimś bluszczem. Jesteśmy tu 2gi raz i nam się podoba. Z czystym sumieniem mogę polecić. Blisko plaży i promenady ale wieczorem można w spokoju delektować się widokiem z tarasów i ciszą - dla nas połączenie idealne...

Zapomniałem dodać, że jest wifi :-) A jak jest więcej aut to można stanąć jeszcze u góry :-)
gruby
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gruby » 29.06.2014 15:28

Patrząc na to co napisaliście do tej pory w sprawie cen to mogę powiedzieć że przez 5 lat (jak ostatnio bylem)
niewiele to się zmienilo.Mogą ci oferowac 15-17E od łebka za noc w miejscowości ,miejscu i warunkach nieszcze-
gólnych a można znależc coś zgola odwrotnego za 10-13E.Miejscowośc Primosten budzi we mnie b. niemile
wspomnienia .Upatrzyłem ją w intern. pojechaliśmy z dwoma (11-16lat )synami i wielkie rozczarowanie.Ludzie
biegaja po ulicach jak w amoku widoki jak na CRO mierne, ceny kwater 15 -18E.I jeszcze jedno tam spotkaliśmy
1-szy i ostatni raz chorwatkę ktora nie wynajmowała kwater polakom.Staly auta same niemieckie blachy.
No i z tamtad zdegustowani trafiliśmy do Brodarici.Sielski spokoj ,kwater parę wolnych do wyboru, i tam
wlaśnie trafiliśmy do wspomnianego wcześniej kulawego Franka.Wybralismy domek z tarasem z klima za 40e
doba na 4osoby.Spedzilismy u niego jedne z lepszych wakacji.Opowiem wam jeszcze taką przygodę z cenami,
i jakością wypoczynku .mianowicie któregoś roku zapragnelismy odpocząć na Puli.Zajechaliśmy na dół wschodn.
wybrzeża i jakie nasze rozczarowanie.Ludzi kupa brak gor, morze przypomina nam baltyk(opinia synów).
kwaterę (jakąs jedynie wolna )oferuje nam chorwat 3km od morza za 17E od głowy.Była gdzies 20-ta wkurzeni za namową synow jedziemy do Sienj.(tam byliśmy poprzedniego roku)zajechalismy na znaną nam ulice o12-tej
w nocy ,była sobota ludzie jeszcze siedzieli w ogrodkach.dostaliśmy super kwaterę z wyjściem na Figowy ogrod
z widokiem na morze za11E od osoby.Pojecaliśmy wtedy z Sienj na 1- dniową wycieczkę do Wenecji.Było super!
evianek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) evianek » 30.06.2014 20:46

Czy ktoś ma namiar na kwaterę w Podgorze? Interesuje mnie apartament dla czerech osób 2+2. W przyzwoitej cenie, sprawdzony. Jedziemy w ciemno tak więc zbieramy info tak aby było trochę łatwiej szukać.
waldi-ia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldi-ia » 06.07.2014 22:03

Witam .
Powracający z CRO, lub szczęśliwcy będący w Chorwacji, podrzućcie coś na temat cen za kwatery, wybieram się w ciemno w drugiej połowie sierpnia(okolice Trogiru) :papa:
gruby
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gruby » 07.07.2014 18:53

Waldi my też planujemy te okolice i ten termin-Pozdrowienia z Lublina!!!
waldi-ia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldi-ia » 08.07.2014 13:21

gruby napisał(a):Waldi my też planujemy te okolice i ten termin-Pozdrowienia z Lublina!!!

Witam .
Macie jakieś upatrzone miejsce ?
mendoza1973
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mendoza1973 » 08.07.2014 14:30

W Podgorze jest pełno wolnych apartamentów w tej chwili...
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies