Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

CENY KEMPINGU - POMOC

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 06.05.2014 17:07

My byliśmy w I połowie sierpnia i miejsce znaleźliśmy szybko. Przyjechaliśmy w niedziele ok. 10 rano. Nie powinno być problemu dla 2 rodzin. Dość duża rotacja była w czasie naszego pobytu. Obok tuż za siatka jest drugi kemping Boban, przejście swobodne pomiędzy nimi także możesz korzystać i ze sklepów i plaży tej samej. Wjazd z Jadranki nieco dalej. Granica zaczyna się mniej więcej tu gdzie przystań widać na mojej mapce, na prawo od zaznaczonego prostokąta. Położony na klifie ale jak dobrze kojarzę był ogrodzony siatką zabezpieczającą tak żeby nie spaść przez przypadek. Nie ma żadnej ścieżki przed 1 linią wiec widok ładniejszy i nikt nie zagląda do namiotu jak to w przypadku Dole, ten jednak ma jakaś wieksza przestrzeń. Dzieci w alejkach grały w piłkę, ringo, komendę. Jeździły na rolkach i rowerkach.
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 06.05.2014 18:04

grzesiek_lbn napisał(a):A kamp jest bardzo oblegany na przełomie lipiec/sierpień?
Jedziemy na dwie rodziny i chcielibyśmy rozbić namioty obok siebie i nie w pełnym słońcu.

Skoro masz takie potrzeby to próbowałbym jednak napisać na podanego na stronie mejla - po pierwsze żeby Ci wyliczyli koszt i ewentualnie żeby zarezerwowali sąsiednie miejsca.
ps. na e-camping.net jest trochę opinii o kampie, w jednej z nich, sprzed 2 lat jest napisane że za 3 osoby, samochód i namiot ktoś płacił 43 euro.
grzesiek_lbn
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzesiek_lbn » 06.05.2014 21:30

demi-duox napisał(a):
grzesiek_lbn napisał(a):A kamp jest bardzo oblegany na przełomie lipiec/sierpień?
Jedziemy na dwie rodziny i chcielibyśmy rozbić namioty obok siebie i nie w pełnym słońcu.

Skoro masz takie potrzeby to próbowałbym jednak napisać na podanego na stronie mejla - po pierwsze żeby Ci wyliczyli koszt i ewentualnie żeby zarezerwowali sąsiednie miejsca.
ps. na e-camping.net jest trochę opinii o kampie, w jednej z nich, sprzed 2 lat jest napisane że za 3 osoby, samochód i namiot ktoś płacił 43 euro.

Czytałem już to wcześniej. Gość chyba generalnie niezadowolony z życia :D
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 07.05.2014 07:38

demi-duox napisał(a):... ps. na e-camping.net jest trochę opinii o kampie, w jednej z nich, sprzed 2 lat jest napisane że za 3 osoby, samochód i namiot ktoś płacił 43 euro.

Ceny są takie jak podają na stronie, tyle że płaci się w kunach ... 7 kun z jakimś małym hakiem to 1 euro i tu nie ma o co pytać jeśli chodzi o cenę, musisz policzyć 2 dorosłe + 2 dzieci (te między 5-12 lat)+ samochód + namiot + prąd + taxa klimatyczna dla osób płatnych.

Nam w 2012 r. 4 os. dorosłe + auto + przyczepa + prąd + taxa klimatyczna wyszło 300 kun za dobę czyli jakieś 40 euro z małym hakiem i to odpowiadało cennikowi w euro zamieszczonemu wtedy na www.
grzesiek_lbn
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzesiek_lbn » 07.05.2014 22:25

Dzięki Gusia za info
qdlaty25
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) qdlaty25 » 03.06.2014 20:23

Witajcie.
Jeżeli chcecie tanio wyjechać, ja proponuję obserwować odwołane rezerwacje i oferty last minute na tej stronie:
http://www.vacansoleil.pl/oferty-specja ... t-minutes/
Ja wybieram się w najbliższym czasie właśnie z nimi najpierw do Włoch, a dalej do Chorwacji. Poza sezonem wakacyjnym też mają niskie ceny. Możecie sobie wybrać jakiś fajny kemping. Ja wyjeżdżałem już z nimi 5 razy i zawsze byłem zadowolony.
Mam nadzieję, że najbliższy wyjazd na kemping Lido we Włoszech oraz na Bi Village w Chorwacji zapadnie na długo w naszej pamięci. Domownicy już się nie mogą doczekać :)
Ironman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ironman » 15.06.2014 11:02

Hej, przejrzałem temat ale wraz się nie mogę połapać. Czy ktoś byłby tak uprzejmy i mi pomógł? :) Tylko proszę nie podsyłajcie linków campingów bo i tak się nie połapię, mi trzeba jak krowie na miedzy :) Mianowicie czy ktoś pomógłby mi określić przybliżony koszt jednego noclegu campingowego w okolicach Split, Makarska w terminie 10-18 lipiec czyli chyba sezon, dla 3 osób dorosłych, 2 namioty, 1 samochód? Byłbym bardzo wdzięczny.
arcymagus
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) arcymagus » 15.06.2014 11:26

Ironman napisał(a):Hej, przejrzałem temat ale wraz się nie mogę połapać. Czy ktoś byłby tak uprzejmy i mi pomógł? :) Tylko proszę nie podsyłajcie linków campingów bo i tak się nie połapię, mi trzeba jak krowie na miedzy :) Mianowicie czy ktoś pomógłby mi określić przybliżony koszt jednego noclegu campingowego w okolicach Split, Makarska w terminie 10-18 lipiec czyli chyba sezon, dla 3 osób dorosłych, 2 namioty, 1 samochód? Byłbym bardzo wdzięczny.

Witaj Ironman,
Cena zależna od standardu campingu. Kwota jaką powinieneś wziąć pod uwagę to 25-30eur. 8)
Ironman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ironman » 15.06.2014 11:38

Domyślam się że ceny mogą się różnić, ale chodzi mi aby mniej więcej złapać orientację ile kaski potrzebuję na noclegi. Cena którą podałeś dotyczy 1 noclegu dla 1 osoby czy całości którą podałem? W sensie 3+2+1?
arcymagus
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) arcymagus » 15.06.2014 12:32

Tak cenę jaka podałem dotyczy 1 noclegu za całości którą podałeś. W sensie 3+2+1.
Tu maż przykładowy link:
http://www.orasac.com/cijenik.htm

4,26X3=12,78 Osoby
2,66X2= 5,32 Namioty
1X2,66= 2,66 Samochód
2eur Prąd
3X0,93eur=2,79 Taxa klimatyczna
Razemm: 25,55Eur X ilość dni 8= 204,4eur

Pozdrawiam
piotr68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr68 » 15.06.2014 12:50

Zgadza się, tyle że "Pod Maslinom" to jeden z najtańszych campingów w Chorwacji. Raczej przygotuj się na 40-50 euro/dobę
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 15.06.2014 13:52

Te 50 E to raczej górna granica, chociaż na pewno można znaleźć jeszcze droższe w sezonie.
Ironman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ironman » 15.06.2014 18:23

Dzięki wielkie. W sumie i tak mnie trochę pozytywnie zaskoczyliście bo zakładałem mniej więcej 60 eur za dobę. Więc nawet 40-50 eur będzie lepiej niż zakładałem a jak się uda trafić na jakiś tańszy to jeszcze lepiej. Wielkie dzięki :)
darabont
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) darabont » 29.06.2014 08:23

Witam. W środę wyruszamy do Chorwacji tym razem pod namiot. Wybraliśmy 2 kempingi Baśko Polje lub Jure.
W tym drugim w cenniku dopisane jest że nie jest doliczony vat i jest on płatny osobno. Czy ten podatek (ile) trzeba doliczyć do ceny?
http://kamp-jure.com/51256/cijene/
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 29.06.2014 09:15

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

CENY KEMPINGU - POMOC - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone