Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ceny kempingów

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
waros
Podróżnik
ceny kempingów

Nieprzeczytany postnapisał(a) waros » 28.06.2004 22:20

Chodzą wieści, że ceny kempingów w CRO są znacznie wyższe. Wybieramy się za 2 dni na Hvar do Jagodnej. Czy ktoś może już stamtąd wrócił i coś wie na ten temat ? Jaka pogoda, jaka woda i wszystkie inne aktualne informacje. :?: :!: :!: :!: :?
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 29.06.2004 07:10

Nic nie słyszałam aby ktoś wrócił...natomist bardzo bym prosiła o info jak Ty wrócisz bo ja też się tam wybieram ale 16.07.....
Będę wdzieczna.
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 29.06.2004 11:21

ojej ojej
ja tez się wybieram cos około 8.08 bede czekac z niecierpliwością na wiadomości
i najlepiej poprosze o rezerwacje miejsca...takie fajne nad plaża...tak po lewej z pięknym widoczkiem na morze...i taką małą wysepke..ale sie rozmarzyłam

którędy jedziecie??
fiolka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fiolka » 02.07.2004 11:41

W ubieglym roku bylam na kempie Jezewac na wyspie KRK. Jest to bardzo duzy kemp, dobrze zorganizowany, bardzo dobre sanitariaty, z ciepla woda (co prawda tam przyjemniej jest kapac sie w zimniej z uwagi na temperatury), sklepy, restauracje. Przy samej plazy czesc kempu jest wydzielona tylko dla namiotow, czyli nie moze tam byc przyczep itp. ale mozna wjechac samochodem. Ta czesc dokladnie przylega do plazy, do wody jest ok. 10m, zasadniczo 24h na dobe spedzasz na plazy. Niestety sa tez minusy, bo jest to jedna z glownych plaz i niestety od samego rana ma sie "na glowie" plazowiczow, a wieczorem rozbrykane grupy mlodziezy zabawiajacej sie na plazy. Z kempu do miasta jest bardzo blisko. Ogolnie bardzo ladna wyspa, wiele ciekawych miejscowosci. Proponuje (ja tak zrobilam z rodzinka - maz i 7 letnie dziecko) wycieczke skuterami po calej wyspie. Wynajmujac skuter na caly dzien (koszt 350kn ale mozna stargowac) spokojnie zwiedzi sie cala wyspe - wrazenia niesamowite!!! Dojazd do wyspy tez bdb - tnie sie prawie caly czas autostradami do Rijeki, potem na most do wyspy (koszt przejazdu mostem 12kn w jedna strone). Jezeli potrzeba wiecej info sluze pomoca.
fiolka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fiolka » 02.07.2004 11:43

A co do cen: nie jest to najtanszy kemp. Pobyt ok. 6eur osoba + namiot i samochod. Cena apartamentow jest tylko 30 - 40% wyzsza od pobytu pod namiotem. Zalezy kto co lubi.
pozdr, fiolka

Powrót do Kempingi