Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny kampingu na Istri..

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
saimon
Autostopowicz
Ceny kampingu na Istri..

Nieprzeczytany postnapisał(a) saimon » 05.06.2007 11:21

Czołem>wybieram sie wraz z grupą znajomych oczywiście do Chorwacji.Interesują mie ceny kampingu,pola namiotowego za jedną dobę na Istrii.interesuje mnie standard takiego pola tak że.Czy ktoś mieszkał tam w okolicach na kampie czy w namiocie???co sie bardziej opłaca namiot czy jakaś przyczepa.proszę o info i dzieki z góry.11JUZ NIEDłUGO....HE
Ostatnio edytowano 25.06.2015 10:35 przez saimon, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.06.2007 11:55

saimon napisał(a):Czołem>wybieram sie wraz z grupą znajomych oczywiście do Chorwacji.Interesują mie ceny kampingu,pola namiotowego za jedną dobę na Istrii.interesuje mnie standard takiego pola tak że.Czy ktoś mieszkał tam w okolicach na kampie czy w namiocie???co sie bardziej opłaca namiot czy jakaś przyczepa.proszę o info i dzieki z gury.11JUZ NIEDłUGO....HE

było i to nie raz.......
forum/viewforum.php?f=16
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 05.06.2007 12:07

Sorry że nie w temacie trochę, ale przypomniałeś mi mojego dawnego informatyka który kiedyś do kogoś pisał list (na kompie oczywiście, ale bezpośrednio w mailu) i na koniec się mnie pyta: "Leszek, jak się pisze GÓRA :?: przez U czy przez Ó" :oczko_usmiech:, a Tobie nawet nie chciało się Worda odpalić, żeby to sprawdzić :oczko_usmiech: większego lenistwa nie widziałem 8O :lol: 8).

Żeby było w temacie to TAM możesz poszukać jakie campy Cię interesują i ceny i jakość.... a to dosłownie dwa wątki wyżej :twisted:

Pozdrav :papa:

P.S. A byłbym zapomniał ... udanego pobytu w Chorwacji na campingu :hut:
wiko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiko » 05.06.2007 12:27

Średnio trzeba przyjać 20 -25 Euro za dobę dla dwóch osób, auto i namiot, opłaty klimatyczne.
Biorę tutaj pod uwagę duże, znane kampy w "modnych" miejscowościach (Rabac, Porec, Pula, Rovinij), o przyzwoitym standarcie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.06.2007 12:50

saimon napisał(a):Czołem>wybieram sie wraz z grupą znajomych oczywiście do Chorwacji.Interesują mie ceny kampingu,pola namiotowego za jedną dobę na Istrii.interesuje mnie standard takiego pola tak że.Czy ktoś mieszkał tam w okolicach na kampie czy w namiocie???co sie bardziej opłaca namiot czy jakaś przyczepa.proszę o info i dzieki z gury.11JUZ NIEDłUGO....HE

Na Istrii nie żadnych pól namiotowych tego typu:

Obrazek

Tam są przeważnie duże dobrze zagospodarowane kempingi-miastecka i pobyt na nich nie należy do tanich. Ale taniej jest w namiocie niż przyczepie.

http://www.istra.com/katalog/katalog/in ... ta=3&j=eng

Powrót do Kempingi

Ceny kampingu na Istri..
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone