KTomek napisał(a):Witam serdecznie.
Mam taki pomysł dla wszystkich wybierających się a raczej wracających z Baski - wpisujmy w tym wątku ceny w knajpkach, na straganach, ceny euro w miejscowych kantorach, ceny w innych miejscach, które nie mają stron internetowych. Gdzie można płacić kartami. Ceny w sklepach każdy może sobie znaleźć na stronie większych sklepów.
Dobrym pomysłem sa fotki kart w knajpkach.
Ja swoje dodam niestety dopiero po 20 sierpnia.
Pozdrawiam Tomek,
Fotki kart w knajpach?
,trochę to obciach chyba robić?
chyba tylko Polacy mają takie pomysły.
Ceny owszem można podać . Ja nawet nie wyobrażam sobie robić zdjęć jedzenia w restauracjach,ale po wielu pobytach w Cro zauważyłem ,że tylko Chyba Polacy to praktykują
Co do cen, Raznjici w większości knajp 56 kun, grill kalmari 65 kun, mieszany talerz potraw z grilla, rożne rodzaje mięsa 85 kun , makarony około 55-65 kun. Pizza około 40-60 kun ,najlepsza w Karlo ,fishpickinik na Bibe 230 kun, na Murterze 220 kun, 7 godzinna impra na Murterze 180 kun ,w tym ryby i drinki podczas rejsu do Povlji na Brać. Kurs euro od 7,35 do 7,40 w kantorach w Baśce. Co by tu jeszcze , na targu pomidory 14 kun, kg truskawek 20 kun, kg nektarynek przy deptaku 35 kunek
, na targu 20 ,w sklepie 18
, kg arbuza 6-7 kun. Najlepsze lody i największe kugle lodziarnia Hajduk na wysokości portu ,znaczek na kartę 4,6 kuny, co ciekawe kształt kartki pocztowej dowolny, cena znaczka ta sama, leżak 30 kun, parasol 20 kun .