Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny Baska Voda 2013

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
KTomek
Globtroter
Ceny Baska Voda 2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) KTomek » 01.07.2013 10:31

Witam serdecznie.

Mam taki pomysł dla wszystkich wybierających się a raczej wracających z Baski - wpisujmy w tym wątku ceny w knajpkach, na straganach, ceny euro w miejscowych kantorach, ceny w innych miejscach, które nie mają stron internetowych. Gdzie można płacić kartami. Ceny w sklepach każdy może sobie znaleźć na stronie większych sklepów.
Dobrym pomysłem sa fotki kart w knajpkach.
Ja swoje dodam niestety dopiero po 20 sierpnia.

Pozdrawiam Tomek,
Ostatnio edytowano 01.07.2013 11:03 przez KTomek, łącznie edytowano 2 razy
SenS
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) SenS » 01.07.2013 10:47

Pomysł dobry zwłaszcza że też w tym roku wybieram się do baski. Jak kolega również foty mogę wstawić ale dopiero po 25 sierpnia.
tmach
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tmach » 02.07.2013 19:41

Zapamietalem takie dwa hity :

Piwo 0,5l - 10 kn promocja w knajpie z papuga na promenadzie
Lignije na zaru z frytami, warzywa, lampka wina, cocktail (taki zestaw) 80kn , zamiennie cevapccici

Apartament na koncu promenady od strony splitu, pierwszy rzad budynkow od morza , 30 e /

Termin : okolo 20.06.2013
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 02.07.2013 23:19

KTomek napisał(a):Witam serdecznie.

Mam taki pomysł dla wszystkich wybierających się a raczej wracających z Baski - wpisujmy w tym wątku ceny w knajpkach, na straganach, ceny euro w miejscowych kantorach, ceny w innych miejscach, które nie mają stron internetowych. Gdzie można płacić kartami. Ceny w sklepach każdy może sobie znaleźć na stronie większych sklepów.
Dobrym pomysłem sa fotki kart w knajpkach.
Ja swoje dodam niestety dopiero po 20 sierpnia.

Pozdrawiam Tomek,

Fotki kart w knajpach? :D ,trochę to obciach chyba robić? :D chyba tylko Polacy mają takie pomysły. :D
Ceny owszem można podać . Ja nawet nie wyobrażam sobie robić zdjęć jedzenia w restauracjach,ale po wielu pobytach w Cro zauważyłem ,że tylko Chyba Polacy to praktykują :D
Co do cen, Raznjici w większości knajp 56 kun, grill kalmari 65 kun, mieszany talerz potraw z grilla, rożne rodzaje mięsa 85 kun , makarony około 55-65 kun. Pizza około 40-60 kun ,najlepsza w Karlo ,fishpickinik na Bibe 230 kun, na Murterze 220 kun, 7 godzinna impra na Murterze 180 kun ,w tym ryby i drinki podczas rejsu do Povlji na Brać. Kurs euro od 7,35 do 7,40 w kantorach w Baśce. Co by tu jeszcze , na targu pomidory 14 kun, kg truskawek 20 kun, kg nektarynek przy deptaku 35 kunek :D , na targu 20 ,w sklepie 18 :D , kg arbuza 6-7 kun. Najlepsze lody i największe kugle lodziarnia Hajduk na wysokości portu ,znaczek na kartę 4,6 kuny, co ciekawe kształt kartki pocztowej dowolny, cena znaczka ta sama, leżak 30 kun, parasol 20 kun .
KTomek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) KTomek » 03.07.2013 13:02

Jacck77 napisał(a):Fotki kart w knajpach? :D ,trochę to obciach chyba robić? :D chyba tylko Polacy mają takie pomysły. :D

Oj tam, oj tam zaraz obciach :) Dokumentacja podróży :D

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone