Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny apatramentów 2010

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Maciejka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciejka » 13.11.2009 14:17

Jeszcze raz dla tych, którzy nie znaleźli: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i tam Willa PIM a widzę,że i ceny w tym roku się nie zmieniły...i nie szukajcie bezpośredniego namiaru do właścicieli cena jest identyczna jak przez agencję(oczywiście mówię tylko o w/w willi)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2009 15:23

orfik11 napisał(a):Szaki wygląda super. Jaka jest tam cena?

Wszystko jest na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link stronce, klikasz na ap. który cię interesuje , później na "EUR" i masz cennik :lol:
Widzę że w "Marusi" będzie "cro-pelkowy" tłok :wink: :wink:
Ostatnio edytowano 20.11.2009 14:56 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
daro2008
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro2008 » 14.11.2009 06:42

Witam.
Ja jestem już po rezerwacji, termin 21.06 - 01.07.2010.
Tucepi, apartament 3 os. + kuchnia + duży taras z widokiem na morze (drugi szereg domków od plazy), do plaży jakieś 30-40 metrów, klima.
Ulica Kamena, jak się doczytałem na forum, dobra lokalizacja.
Cena 45Euro za dobę.

Pozostaje tylko czekać.

Pozdrawiam.
mieczysław
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mieczysław » 17.11.2009 14:15

Ja również już zarezerwowałem
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Willa "u dwóch palm" w miejscowości Mala Duba, 10 m od plaży pierwsza połowa sierpnia, ceny jak w 2009 roku, apartamenty 4+1 za 75 euro. Zarezerwowaliśmy dwa apartamenty i nie ma już wolnych miejsc. Gospodarz ma do bezpłatnego wypożyczenia łudki, rowery, ponton. Za opłatą chba motorówkę. Między plażą a willą jest zacieniony pas zieleni ze stolikiem. mniam mniam już się ekscytuję na samamyśl
Pozdrawiam
kombiaczek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kombiaczek » 27.11.2009 17:25

witam
mam pytanie dot. willa u dwóch palm czy w całym sezonie nie ma miejsca czy tylko w terminie w którym wybrałeś? A masz wogóle jakieś inne szczegółowe informacje na temat tego miejsca - może jakiś inny link lub fotki - bardzo byłbym wdzięczny
pozdrawiam
AdrianFire
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdrianFire » 29.11.2009 18:27

Ja również już mam rezerwacje na 2010 dokładnie od 1 do 10 wrześnie w miejscowości Pisak cena to 110 euro za 10 dorosłych osób i 2 dzieciaków. Czyli na osobe po 11 euro jade w to miejsce trzeci raz a właściciele wspaniali i w tym roku nie chcą od nas żadnej zaliczki ....dodam że winko codziennie a na koniec pobytu wspólny obiadek :)
mieczysław
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mieczysław » 30.11.2009 10:24

Podaj maila to Ci prześlę
Mam zdjęcia tej miejscowosci.
Najlepiej wpisz w google Mała duba apartament dwie palmy i wszystkie linki ci się pokarzą
kombiaczek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kombiaczek » 30.11.2009 11:15

mieczysław napisał(a):Podaj maila to Ci prześlę
Mam zdjęcia tej miejscowosci.
Najlepiej wpisz w google Mała duba apartament dwie palmy i wszystkie linki ci się pokarzą

prześlij mi jak możesz na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziękuję i pozdrawiam
a mam jeszcze pytanko czy dwie kwatery po 4 osoby w każdej by tam się znalazło z godnymi warunkami?
Savi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Savi » 20.12.2009 19:52

Witam
Szukałem na forum ale jakoś nie mogłem nigdzie ująć mojej prośby z zapytaniem do społeczności tutaj będącej jeśli chodzi o rezerwacje apartamentu.
Właściwie rezerwację zrobiłem a nawet zapłaciłem zaliczkę.Wysłałem scan wpłaty oraz e-maila że pieniążki zostały wysłane przeze mnie. Wszystko jakoś do tej pory przebiegało normalnie czyli wymiana e-mailów itp. Od wpłaty minął tydzień i jak do tej pory nie otrzymałem żadnej informacji od Chorwata z potwierdzeniem mojej rezerwacji. Proszę was czy to normale, czy mogę być spokojny i poczekać jeszcze trochę na wiadomość, czy powinienem się zacząć denerwować itp.
Za jakąkolwiek wiadomość będę bardzo wdzięczny.
Pozdr
Savi
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 20.12.2009 20:03

Savi napisał(a):Witam
Szukałem na forum ale jakoś nie mogłem nigdzie ująć mojej prośby z zapytaniem do społeczności tutaj będącej jeśli chodzi o rezerwacje apartamentu.
Właściwie rezerwację zrobiłem a nawet zapłaciłem zaliczkę.Wysłałem scan wpłaty oraz e-maila że pieniążki zostały wysłane przeze mnie. Wszystko jakoś do tej pory przebiegało normalnie czyli wymiana e-mailów itp. Od wpłaty minął tydzień i jak do tej pory nie otrzymałem żadnej informacji od Chorwata z potwierdzeniem mojej rezerwacji. Proszę was czy to normale, czy mogę być spokojny i poczekać jeszcze trochę na wiadomość, czy powinienem się zacząć denerwować itp.
Pozdr
Savi

Podstawowe pytanie po co Rezerwowałes na miejscu do wyboru do koloru.

No raczej wałek to nie będzie choć powoli Chorwaci się uczą.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 20.12.2009 21:30

Blums napisał(a):
Savi napisał(a):Witam
Pozdr
Savi

Podstawowe pytanie po co Rezerwowałes na miejscu do wyboru do koloru.

No raczej wałek to nie będzie choć powoli Chorwaci się uczą.

Tydzień. Czyli 5 dni roboczych. Nie ma się co denerwować. Gościu czeka, aż sie Twoja wpłata pojawi na jego koncie - wtedy CI potwierdzi. Na razie, to może CI potwierdzić, że Twój skan dotarł, ale kasy jeszcze u niego nie ma. To po co ma Ci głowę zawracać. Poza tym przecież do banku trzeba jechać, sprawdzić... A gdzie on teraz pojedzie, jak tam śnieg hehe Weź poprawkę, że nie wszyscy jeszcze działąją jak w XXI wieku ;) I tak cud, że ma maila, na którego odpisuje i konto do wpłaty ;)
Maciejka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciejka » 21.12.2009 09:16

Ja czekałam na potwierdzenie, że zaliczka dotarła 2 tygodnie, nie będę opisywać jak się kotłowało we mnie...dlatego obawy rozumiem. Ale bądź dobrej myśli, wszystko będzie ok, pozdrawiam
Maciejka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciejka » 21.12.2009 09:20

:D Nie dodałam, że dopiero od 2 dni wiem,że zaliczka przeszła, dlatego cierpliwości...
Savi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Savi » 21.12.2009 15:45

A to postawiliście mnie na nogi. Wielkie dzięki, kamień spadł mi serca.
Poczekam cierpliwie i jak coś już będę wiedział to dam znać .
Dziękuje

Pozdr.
Savi
Savi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Savi » 21.12.2009 16:29

Tuż po napisaniu poprzedniego postu, zaglądam do skrzynki e-mailowej a tu wiadomość.Miła wiadomość.
Przyszło moje potwierdzenie rezerwacji z Chorwacji.

Jeszcze raz dziękuje wszystkim

Pozdr.
Savi
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ceny apatramentów 2010 - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone