Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny apatramentów 2010

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojciechmw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojciechmw » 16.07.2010 21:38

W ostateczności zdecydujemy się na 2 sypialnie i salon. 120 euro za 6 osob to troche dużo. Będziemy szukać czegoś tańszego. Hotel nie wchodzi w gre. W zeszłym roku za salon + sypialnie przez biuro płaciliśmy 60 euro za dobe 4 osoby. Licze że w tym roku jadac w ciemno uda nam się znalesc cos w granicach 80-100 euro za dobe dla 6 osób

Jest szansa czy cena nie realna? Jedziemy pod koniec sierpnia do wrzesnia
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.07.2010 21:50

W tym terminie za taką cenę spokojnie znajdziesz tylko nie bierz tego co od razu Ci proponują i pochodź trochę...dużo zachodu nie będzie Cię to kosztowało a finał będzie satysfakcjonujący...
Oczywiście o tym, że należy się targować to nie wspominam gdyż u mnie to oczywiste...
kmietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmietka » 23.07.2010 18:26

kor_nick napisał(a):pokój 2+1 (klima, łazienka, lodówka) na Korculi, lipiec - 24,50 za 2 osoby

mogę prosić o namiar na ten apartament? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
A jak wrażenia z pobytu?
psdynów
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) psdynów » 23.07.2010 21:00

Bylem na ciavo-slatina w ciemno, 10-19 lipiec, udało mi sie, chyba? wstrzeliłem sie w wolny termin, fajny apartament 2 sypialnie, duzy salon z aneksem kuchennym, lazienka, piekny taras z widokiem na morza, 2 rzad willi 50 m do morza, cena 55 ojro, mja podobny tylko troche mniejszy wolny w terminie 25-1 sierpien, pozdrawiam Robert adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
shulc
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) shulc » 23.07.2010 22:23

Jeśli znajdę apartament za 10 jeuro za osobę nad wodą, to tam zostanę a jak nie to Czarnogóra lub Albania
psdynów
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) psdynów » 24.07.2010 13:49

w czaronogorze i albani, , takie tanie sa apartamenty
chinek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) chinek » 26.07.2010 07:24

Witam
już niebawem po raz 3 wybieramy się do Cro (Krk?) ale pierwszy raz z bobasem i mamy pytanie

Czy chorwaci kasują za roczne dziecko?
Czy jak się płaci za apartament np dla 2 osób to dzieciak jest w gratisie?

z góry dziekujemy za pomoc
nnnuno
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nnnuno » 26.07.2010 08:12

anka2607 napisał(a):35e za dobe ze sniadaniem i objadokolacja apartament 2+1 w Lopar 3-10 lipca

poprosze o namiary: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
osimek1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) osimek1 » 26.07.2010 12:18

my w sierpniu jedziemy do brodaricy (7km od centrum szybenika), apartament wygooglany wiec nie wypowiem sie jeszcze na jego temat

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link kosztować to nas będzie 42€ z klimatycznym + "gratisowy rejs statkiem" za 4 osoby
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 27.07.2010 07:11

Witam, a my dla cro.forumowiczow zdecidowanich na urlop wrzesniowy proponujemi zniszke na ceny apartamentow zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
pozdrawiam i rzicze udanich wakacji...
marshallx
Podróżnik
ceny w lipcu

Nieprzeczytany postnapisał(a) marshallx » 27.07.2010 19:01

apartament czteroosobowy, dwie sypialnie, łazienka, kuchnia ze zmywarką, salon, klimatyzacja, taras za 55 euro za dobę. Miejscowość Starigrad, północna Dalmacja, 45km od Zadaru. Okres 17.07-25.07
marock
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marock » 28.07.2010 11:21

chinek napisał(a):Witam
już niebawem po raz 3 wybieramy się do Cro (Krk?) ale pierwszy raz z bobasem i mamy pytanie

Ja rezerwowałem apart. przez internet i za każdym razem do wyceny doliczali mi 10 e/doba za dostawkę (tak jak w cennikach umieszczonych na ich stronach w necie), mimo że pisałem że jadę z dwulatkiem. Dopiero przy następnym mailu jak wytłumaczyłem że dziecko jest małe i będzie spać z rodzicami lub w łóżeczku turystycznym to odejmowali mi tą opłatę. Ale nie wiem czy jest to standardowe u nich czy ja tak trafiłem...
jankowal2005
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jankowal2005 » 29.07.2010 13:41

chinek napisał(a):Witam

Witaj
Jesteśmy na Korculi w Lumbardzie. Za apartament 5 osobowy płacimy jak za 4 osoby. Liczą nas wg zamówionych kompletów pościeli. Jesteśmy w 3 osoby dorosłe, córka 6 lat i syn roczek. Zamawiałem apartament przez internet i od razu zaznaczyłem że najmłodszy nie potrzebuje własnego łóżka.

Pozdrawiam
malwii
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malwii » 23.08.2010 09:43

Dostałam informację od gospodyni, u której wynajmowaliśmy apartament że we wrześniu tego roku cena spadła do 8 EURO za osobę. Jeśli kogoś z forumowiczów interesuje taka oferta mogę udostępnić adres e-mail. Villa Marija w Marusici (Środkowa Dalmacja) dysponuje trzema piętrami pod wynajem. Na każdym z nich znajduję się 3-4 os. apartament (z aneksem kuchennym i łazienką) oraz dwa pokoje 2-osobowe z odrębną łazienką. Warunki lokalowe bardzo dobre, a o samej miejscowości wiele osób pisało już na forum. Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jurekk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurekk » 24.08.2010 15:17

Jestem zainteresowany ofertą "Twojej" Gospodyni.
Jeśli można poproszę jej e-mail na mój adres- adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ceny apatramentów 2010 - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone