Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny apatramentów 2010

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
shulc
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) shulc » 07.07.2010 21:46

consett0805 napisał(a):Brela dzielnica Jukarisa 3 min do morza pokój z kuchnia i łazienką ładnie czysto po krótkiej negocjacji 35 euro dzień. Przepiękny widok z tarasu

Za osobę :lol:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 07.07.2010 21:59

shulc napisał(a):
consett0805 napisał(a):Brela dzielnica Jukarisa 3 min do morza pokój z kuchnia i łazienką ładnie czysto po krótkiej negocjacji 35 euro dzień. Przepiękny widok z tarasu

Za osobę :lol:

Przepraszam jakiś problem?
Jest taka jak napisałem
kmusial
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmusial » 08.07.2010 07:48

Problemem jest to że musimy się domyślać na ile osób jest ten apartament :lol:
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 08.07.2010 08:12

Można prosić o dokładniejsze namiary tego apartamentu :)
Raschey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raschey » 08.07.2010 11:30

Na ile osób ten apartament ?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.07.2010 16:57

Apartament jest na 4 osoby duże łóżko podwójne i piętrówka. Psia krew jak wkleję sobie foty w kompa napiszę dokładny adres.
Na tę chwilę napiszę tak.
Pierwszy zjazd za tablicą Brela do znaku stop w prawo kierunek Jakirusa
Tam cały czas prosto mijamy po prawej mini market (mały sklepik) dalej prosto po lewej stronie kościół (ładnie oświetlony nocą) cały czas prosto cisną uliczką do( niemal śmiertelnego) ciasnego zakrętu w prawo z jednej strony skała z drugiej dom zjazd w dół do następnego zakrętu w lewo przy wiszącej skale (wisząca nad ulicą) i lekko pod górę pierwszy dom po lewej stronie(nie ukończony dach na wysokości ulicy dom usytuowany na skarpie trzy kondygnacje w dół) dom usytuowany jako pierwszy z dwóch po lewej stronie tuż przed ostrym zakrętem w lewo jednocześnie w dół drogi prowadzącej do plaż i nadmorskiego deptaka. Od domu około 200 metrów ulicą i jest się na plaży.
Właścicielka teściowa i pewna blondyna z małym dzieckiem często spędzają dnie na schodach przy ulicy przy tym apartamencie.
Ważne z ulicy widać tylko strop nie dokończonego domu, ale tak jak napisałem dom usytuowany na skarpie i 3 kondygnacje w dół
Raschey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raschey » 12.07.2010 18:05

No to z tą piętrówką i tak u mnie by nie przeszło bo ja 2 pary.
Ale cena którą tu mówisz wydaje się dość atrakcyjna.
Ja rano byłem w Breli i najtaniej co znalazłem to 70 Euro za apartman. Ale długo nie szukałem bo się okazało że dla 75% ekipy była to "dziura" i pojechaliśmy do Baśki :lol: Tu nam się udało dorwać apartmana po 40 ojro/noc, 4 dom od plaży, duży pokój z aneksem(łóżko), sypialnia, łazienka, taras, słabo z widokiem. Wszędzie indziej gdzie pytaliśmy chcieli od 70 ojro w górę i nawet gadać nie chcieli i kazali iść spać na plaże za 50 ojro. Śmieszne ludzie, no ale ich zysk, nasza strata, rozumiem sam handluję

:wink:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.07.2010 21:01

Nie wiem jak z cenami w samej Breli dla mnie za ciasno i za gwarno. Tak jak napisałem byłem w pierwszej dzielnicy od strony miejscowości Pisak i zjazdu z-do autostrady. Mi się bardzo podobało zobaczę może uda mi się wkleić fotę widoku z tarasu.
40 ero to cena wyjściowa przynajmniej w dwóch pierwszych jakich byliśmy apartamentach(brak miejsc) w apartamencie 5 osobowym na pllaży dość luksusowy 90 euro.
pewex
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pewex » 12.07.2010 21:32

Ja pozwolę sie poradzić ile zapłacę za apartament 2osobowy przy czym nie musi byc zaraz obok morza itd bez zbędnych luxusów - opcja ekonomiczno studencka :D chodzi mi powiedzmy o rejony od Zadaru do Igrane.
anka2607
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) anka2607 » 13.07.2010 22:52

Haweł napisał(a):
anka2607 napisał(a):35e za dobe ze sniadaniem i objadokolacja apartament 2+1 w Lopar 3-10 lipca

gdzie to takie ekslusiwy sa,w takiej cenie,namiary poprosze na przyszlosc...chyba,ze nie do konca rozumie...35 eu za apartament,czy za osobe ? z tym wyzywieniem...

Rab , Lopar - Pension Bellevue
35e na osobe za lozko, sniadanko , obiadokolacja + deser
Sniadanie w postaci bufetu
Obiadokolacja do wyboru
Deser narzucony: lody, ciasto, nalesniki, puding, owoce z bita smietana....
Dzieci do 4 lat za darmo i mozna dziecku zamowic co sie chce :)
Polecam czysto, ladnie, codziennie sprzataja i zmieniaja reczniki :D
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 14.07.2010 09:01

Tucepi ul.Kamena 19 -"Tri palme".Przed i po sezonie 10 euro od osoby,w sezonie 13 euro od osoby(tak bylo w cenniku)Wjazd od jadranki,ale apartmany od strony morskiej.Ale widoku na morze żadnego nie ma.
Do morza 2 minuty ścieżynką z deptaka obok rest.Kamena.
Apt:na parterze 3 trzyosobowe bez klimy-ale na parterze ,z markizą na tarasie.Taras odgrodzony od sąsiedniego bardzo bliskiego budynu obrośniętą zielenią siatką.Na tarasie wnęka kuchenna zasuwana żaluzją,stolik i krzesełka.łóżko podwójne i pojedyńcze rozkładane,łazienka z prysznicem.Pierwsze piętro niewiem jak wygląda.Na drugim jest apt.5-cioosobowy z klimatyzacją-2 pokoje,kuchnia,taras i chyba tez coś mniejszego.
W korytarzu stoi szafka z ręcznikami ,ściereczkami i papierem toaletowym na wymianę .Bierzemy kiedy mamy potrzebe wymiany.Prowadzą to starsza Pani chorwatka i synowa słowaczka-bardzo mile i przyjazne osoby.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 16.07.2010 08:45

[q
Ostatnio edytowano 16.07.2010 08:49 przez consett0805, łącznie edytowano 1 raz
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 16.07.2010 08:49

Cena dotyczy apartamentu w którym mogą przebywać max 4 osoby.
Wszystkie pomieszczenia czyli kuchnia pokój łazienka są osobne i składają sie na jedno mieszkanko z tarasem. 35 euro to cena po negocjacji 28 czerwca za 2 dorosłych i 2 dzieci w samym sezonie wątpię nie będzie niżej jak 40 euro.
Pozdrawiam
wojciechmw
Croentuzjasta
Ceny apartamentów pod koniec sierpnia

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojciechmw » 16.07.2010 12:26

Witam

Planujemy wyjazd pod koniec sierpnia. Jedziemy w 6 osób. Jakie mogą być orientacyjne ceny za apartament. Czy sa apartamenty z 3 sypialniami czy jedna para zmuszona będzie spać w salonie? Apartament nie musi być z klima. Z góry dziekuje za info

Pozdrawiam
consett0805
Cromaniak
Re: Ceny apartamentów pod koniec sierpnia

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 16.07.2010 20:39

wojciechmw napisał(a):Witam

Planujemy wyjazd pod koniec sierpnia. Jedziemy w 6 osób. Jakie mogą być orientacyjne ceny za apartament. Czy sa apartamenty z 3 sypialniami czy jedna para zmuszona będzie spać w salonie? Apartament nie musi być z klima. Z góry dziękuję za info

Pozdrawiam

Oczywiście że takowe są choć jest ich nie za wiele i raczej w sezonie są mało dostępne bez wcześniejszej rezerwacji. Musicie wiedzieć że każdy kawałek działki nad wybrzeżem Chorwaci wykorzystują na maksa. Podobnie rzecz się ma do apartamentów, czyli wyszukując sobie takie "luksusy" będziecie musieli za nie zapłacić bo w każdym salonie zawsze będą dodatkowe miejsca do spania w waszym przypadku nie wykorzystane. Ceny w sezonie za coś w stylu czego szukasz będą oscylować w granicach 120-180 euro. Te ponad przeciętne to już wyższa półka od 200 euro wzwyż za około 300euro można już znaleźć niewielkie domy do własnej dyspozycji (6-8 osób).
Tak więc wszystko zależy gdzie i za ile pieniądze rządzą w przypadku sezonu jeszcze szczęście na wolne apartamenty.
Może Hotel jeśli macie na to kasę rozwiąże dylemat?
Pozdro
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ceny apatramentów 2010 - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone