Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny apatramentów 2010

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Raschey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raschey » 21.06.2010 21:15

Również bym poprosił o namiar na ten apartman w Baska Voda.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 21.06.2010 21:45

Jestem teraz w Orebicu, mam apartament 2 pokoje plus kuchnia plus łazienka, parking za 45E, przy samym morzu.
Polinna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Polinna » 22.06.2010 08:24

Ale Ci dobrze...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2010 17:09

Odpowiadając na pytania :

Mieszkamy jeszcze do soboty w Baska Voda ul. Augusta Senoe 4 tel. +385 21 620-276. Mail'a Pani Ribarević pewnie nie ma ;) ale jej 19 letni wnuczek bardzo dobrze mówi po angielsku (po polsku zna tylko przekleństwa :)

Wolnych apartamentów na ten czas jest naprawdę sporo, więc bez problemu każdy znajdzie coś dla siebie. Nikt z nas tak naprawdę nie umie się targować, mimo to zarówno w przypadku Primosten tydzień temu, jak i teraz wynajęliśmy pierwszy oglądany przez nas apartament. Podjechaliśmy do agencji (Daltours w Primosten) i do takiego małego kiosku za hotelem Bacchus w Baska Voda, określiliśmy dokładnie co nas interesuje, panie zadzwoniły do właścicieli, którzy zjawili się po kilku minutach i ... voila !

Powodzenia !
awram_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) awram_ » 22.06.2010 18:01

Czy ktoś orientuję się, jakich cen apartamentów można spodziewać się w pełni sezonu ( SIERPIEŃ) na wyspie Vis ? Może ktoś z forumowiczów tam był? :)

pozdrawiam
kmietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmietka » 22.06.2010 18:47

mario.mmz napisał(a):Odpowiadając na pytania :

Mieszkamy jeszcze do soboty w Baska Voda ul. Augusta Senoe 4 tel. +385 21 620-276. Mail'a Pani Ribarević pewnie nie ma ;) ale jej 19 letni wnuczek bardzo dobrze mówi po angielsku (po polsku zna tylko przekleństwa :)

Wolnych apartamentów na ten czas jest naprawdę sporo, więc bez problemu każdy znajdzie coś dla siebie. Nikt z nas tak naprawdę nie umie się targować, mimo to zarówno w przypadku Primosten tydzień temu, jak i teraz wynajęliśmy pierwszy oglądany przez nas apartament. Podjechaliśmy do agencji (Daltours w Primosten) i do takiego małego kiosku za hotelem Bacchus w Baska Voda, określiliśmy dokładnie co nas interesuje, panie zadzwoniły do właścicieli, którzy zjawili się po kilku minutach i ... voila !

Powodzenia !

Dzięki za odpowiedź. A mógłbyś jeszcze napisać ile płacicie za noclegi (jakich cen możemy się spodziewać w połowie sierpnia) i jakie odległości są do plaży, do centrum itd...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.06.2010 19:36

kmietka napisał(a):Dzięki za odpowiedź. A mógłbyś jeszcze napisać ile płacicie za noclegi (jakich cen możemy się spodziewać w połowie sierpnia) i jakie odległości są do plaży, do centrum itd...

Za dwie 2-osobowe sypialnie + dostawka dla 5-latka (w tym łazienka, kuchnia ze stołem 6 osobowym i spory taras ze stolikiem ogrodowym) zapłaciliśmy 55 EUR. Nie wiem ile będzie kosztować w sierpniu, ale nasza gospodyni mówiła, że w sezonie mają stałych co roku tych samych gości z Austrii i Niemiec. Nie mamy widoku na morze, ponieważ dom stoi w drugim szeregu domów patrząc od strony morza. W pierwszym rzędzie stoją głównie hotele. Do plaży jest 3 minuty piechotą - max. 150 metrów. Centrum jako takiego nie ma - wzdłuż głównej ulicy są restauracje i sklepy, które ciągną się przez całą miejscowość, a poniżej ulicy jest oczywiście promenada z palmami i plaża.
Pozdrawiam
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 22.06.2010 19:53

WIOLAB napisał(a):Jestem teraz w Orebicu, mam apartament 2 pokoje plus kuchnia plus łazienka, parking za 45E, przy samym morzu.

Pozazdrościć- internet łapiesz na kwaterze czy w jakimś szczególnym miejscu?
kmietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmietka » 22.06.2010 21:16

mario.mmz napisał(a):
kmietka napisał(a):Dzięki za odpowiedź. A mógłbyś jeszcze napisać ile płacicie za noclegi (jakich cen możemy się spodziewać w połowie sierpnia) i jakie odległości są do plaży, do centrum itd...

Za dwie 2-osobowe ...
Pozdrawiam

wielkie dzięki za info :)
Miśka33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miśka33 » 22.06.2010 21:36

Vir, druga połowa lipca, 45 Euro: dwa pokoje, kuchnia, łazienka, balkon z widokiem na morze, klima.
Do plaży 20 metrów.
Byliśmy w ubiegłym roku, w tym samym czasie...
Marica juz czeka na nas :lol:
zonatyfacet1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zonatyfacet1 » 24.06.2010 20:29

mimo, ze mam główny urlop przełom lipca / sierpnia nie wytrzymałem i pojechałem na Istrię, do Puli, gdzie właśnie jestem :lol: chociaż 4 dni, ale zawsze przedsmak :lol:
lklukasz
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lklukasz » 27.06.2010 13:15

Jak myślicie czy znajdę na miejscu jakieś apartamenty (2+1 1,5 roczne dziecko)na wyspie Krk w cenie 30-45Euro? Chodzi o miejscowości Punat, Krk, Malinsca, Baska. Termin 5-15.07.
zonatyfacet1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zonatyfacet1 » 06.07.2010 17:12

lklukasz napisał(a):Jak myślicie czy znajdę na miejscu jakieś apartamenty (2+1 1,5 roczne dziecko)na wyspie Krk w cenie 30-45Euro? Chodzi o miejscowości Punat, Krk, Malinsca, Baska. Termin 5-15.07.

Znajdziesz. Dwa lata temu byłem w KrK, Malinska, Baśka odwiedzić ponieważ spaliśmy na lądzie w Crkvenica. Było sporo tabliczek z napisami wolne. Byliśmy tam w drugiej połowie lipca. Jeśli masz wybierać spośród tych trzech na KRK, to w Baśka piękna plaża, w KRK piękne stare miasto, a Malinska chyba najmniej atrakcyjna
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 06.07.2010 18:28

magdach7 napisał(a):
WIOLAB napisał(a):Jestem teraz w Orebicu, mam apartament 2 pokoje plus kuchnia plus łazienka, parking za 45E, przy samym morzu.

Pozazdrościć- internet łapiesz na kwaterze czy w jakimś szczególnym miejscu?

od właścicieli :D na swoim laptopie
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 07.07.2010 21:42

Brela dzielnica Jakirusa 3 min do morza pokój z kuchnia i łazienką ładnie czysto po krótkiej negocjacji 35 euro dzień. Przepiękny widok z tarasu
Ostatnio edytowano 10.07.2010 17:17 przez consett0805, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ceny apatramentów 2010 - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone