szaki17 napisał(a):Ja już zarezerwowałem i zapłaciłem zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Szybko odpisują (po angielsku)
szaki17 napisał(a):Ja już zarezerwowałem i zapłaciłem zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Szybko odpisują (po angielsku)
Maciejka napisał(a):Willa PIM rewelacja pod każdym względem, byliśmy pierwszy raz w Cro i właśnie tam, cudowny wypoczynek( 2 pierwsze tygodnie lipca 2009, zajmowaliśmy 2 największe apartamenty). Do chwili obecnej mam depresję popowrotową...ale szukam już miejsca na następne wakacje. W zeszłym roku Willę PIM rezerwowałam w listopadzie właśnie Pozdrawiam
termondar napisał(a):Maciejka napisał(a):Willa PIM rewelacja pod każdym względem, byliśmy pierwszy raz w Cro i właśnie tam, cudowny wypoczynek( 2 pierwsze tygodnie lipca 2009, zajmowaliśmy 2 największe apartamenty). Do chwili obecnej mam depresję popowrotową...ale szukam już miejsca na następne wakacje. W zeszłym roku Willę PIM rezerwowałam w listopadzie właśnie Pozdrawiam
Daj jakieś namiary na tę willę.
termondar napisał(a):termondar napisał(a):Maciejka napisał(a):Willa PIM rewelacja pod każdym względem, byliśmy pierwszy raz w Cro i właśnie tam, cudowny wypoczynek( 2 pierwsze tygodnie lipca 2009, zajmowaliśmy 2 największe apartamenty). Do chwili obecnej mam depresję popowrotową...ale szukam już miejsca na następne wakacje. W zeszłym roku Willę PIM rezerwowałam w listopadzie właśnie Pozdrawiam
Ok. jestem gapa!
termondar napisał(a):Maciejka napisał(a):Willa PIM rewelacja pod każdym względem, byliśmy pierwszy raz w Cro i właśnie tam, cudowny wypoczynek( 2 pierwsze tygodnie lipca 2009, zajmowaliśmy 2 największe apartamenty). Do chwili obecnej mam depresję popowrotową...ale szukam już miejsca na następne wakacje. W zeszłym roku Willę PIM rezerwowałam w listopadzie właśnie Pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje