Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny apatramentów 2010

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 01.11.2009 09:44

Podziwiam Wasz zapał do rezerwacji w listopadzie :D Ja tylko raz zarezerwowałem i już nigdy więcej tego nie zrobię :P
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 01.11.2009 11:30

Blums napisał(a):
Aneta.K napisał(a):Blums a w jakim okresie byłeś?

Hej od 03-19. 07. 2009.

My byliśmy od 30.07-15.08 cena 40E
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 01.11.2009 16:14

Blums napisał(a):Podziwiam Wasz zapał do rezerwacji w listopadzie :D Ja tylko raz zarezerwowałem i już nigdy więcej tego nie zrobię :P

W zeszłym roku w taki sam sposób zaoszczędziliśmy około 600-700 zł.
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 01.11.2009 18:05

Ja jakoś nie mam odwagi jechać koniec lipca w ciemno np. do Tucepi.Jak jeżdżiismy początek wrzesnia to tak ale w środku sezonu nie za bardzo... :? :D a faktem jest że ciężko mi narazie zamienić Tucepi na inne miasteczko :D
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 01.11.2009 19:19

Właśnie Tucepi jest bardzo fajne , a co ciekawe w mniejszych wioskach ceny za apartament nie były wcale mniejsze , powiedziałbym , że większe - a co do atrakcyjności to kwestia gustu :wink: wioska i za przeproszeniem "zadupie" czy normalna miejscowośc.
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 02.11.2009 09:56

szaki17 napisał(a):Ja już zarezerwowałem i zapłaciłem zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :lol:
Szybko odpisują (po angielsku) :lol:

Gratuluję - fajna miejscówka.
A my - Brela - scit, koniec lipca, 2+2, klima, Tv sat, słońce 30 stopni, woda 25 - 75 euro.
Pozdrawiam
fuzzy
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 12.11.2009 22:10

A ja jadę pierwszy raz do Cro.
Ponieważ nie lubię jeździć w ciemno, no to już zarezerwowałem.
Miejscowość Sevid, apartament Mirakul.
Apartament 2+1+1, druga połowa lipca - 54 euro za dobę.
Mam nadzieję, że wszystko będzie OK.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 13.11.2009 07:50 przez rysiek_r74, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.11.2009 22:14

szaki17 napisał(a):Ja już zarezerwowałem i zapłaciłem zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :lol:
Szybko odpisują (po angielsku) :lol:

No Szaki rewelacji - Marusia - palce lizać.
orfik11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 13.11.2009 08:29

Szeki wygląda super. Jaka jest tam cena? Wielokrotnie byłem w Chorwacji, zawsze w Dalmacji i wiem jedno. Postanowiliśmy, że tym razem będziemy zwiedzać małe wioski zamiast Makarskiej czy tym podobnej. Same wioski których do tej pory nie widzieliśmy. Przejeździliśmy, mijaliśmy ale nie zatrzymywaliśmy się. Czas to zmienić.
Maciejka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciejka » 13.11.2009 12:42

Willa PIM rewelacja pod każdym względem, byliśmy pierwszy raz w Cro i właśnie tam, cudowny wypoczynek( 2 pierwsze tygodnie lipca 2009, zajmowaliśmy 2 największe apartamenty). Do chwili obecnej mam depresję popowrotową...ale szukam już miejsca na następne wakacje. W zeszłym roku Willę PIM rezerwowałam w listopadzie właśnie :) Pozdrawiam
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 13.11.2009 13:39

Maciejka napisał(a):Willa PIM rewelacja pod każdym względem, byliśmy pierwszy raz w Cro i właśnie tam, cudowny wypoczynek( 2 pierwsze tygodnie lipca 2009, zajmowaliśmy 2 największe apartamenty). Do chwili obecnej mam depresję popowrotową...ale szukam już miejsca na następne wakacje. W zeszłym roku Willę PIM rezerwowałam w listopadzie właśnie :) Pozdrawiam

Daj jakieś namiary na tę willę.
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 13.11.2009 13:40

termondar napisał(a):
Maciejka napisał(a):Willa PIM rewelacja pod każdym względem, byliśmy pierwszy raz w Cro i właśnie tam, cudowny wypoczynek( 2 pierwsze tygodnie lipca 2009, zajmowaliśmy 2 największe apartamenty). Do chwili obecnej mam depresję popowrotową...ale szukam już miejsca na następne wakacje. W zeszłym roku Willę PIM rezerwowałam w listopadzie właśnie :) Pozdrawiam

Ok. jestem gapa!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2009 14:04

termondar napisał(a):
termondar napisał(a):

Ok. jestem gapa!

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

ten jest fajny - prywatne schody do plaży.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2009 14:07

TU: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

masz resztę - wybieraj tylko te poniżej Jadranki.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.11.2009 14:10

termondar napisał(a):

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ten polecam - super gospodarze dwa app - 6 osobowy i 3-4 osobowy. Ładnie wyposażony nie daleko do plaży (jak na Marusici - pod Jadranką). Widoki z apartamentu i inne fotki z Marusi znajdziesz tu:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=25948
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ceny apatramentów 2010 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone