Natko_ napisał(a):Orebic, willa z 2 apartamentami - każdy: sypialnia (2), pokój dzienny ze spaniem (2), łazienka, kuchnia i wspólny duży teraz zadaszony + plac spory na auta i do zabaw dla dzieci - 45E za dobę w czerwcu, na rodzinę 2+2, w tym taksa klimatyczna i klimatyzacja.
Rok temu mieliśmy bardzo czysty, ładnie urządzony i wyposażony apartament w Okrugu (2 sypialnie, pokój dzienny z aneksem kuchennym i jadalnią, łazienka, taras), na Ciovo - cena w czerwcu 38 E za rodzinę 2+2, plus 5 E klimatyzacja i opłata klimatyczna też dodatkowo. Do morza blisko, widoku z tarasu przepiękne.
SewerynR napisał(a):Pewnie zaraz mnie ktoś zjedzie, że nie w tym miejscu ale jest późno i nie chce mi się szukać odpowiedniego wątku:) Może ktoś mi odpowie czy jest szansa - jadąc w ciemno - znaleźć apartament dla dwóch rodzin (2x2+1) na Riwierze Makarskiej po 16 sierpnia?
anka2607 napisał(a):35e za dobe ze sniadaniem i objadokolacja apartament 2+1 w Lopar 3-10 lipca
malwii napisał(a):SewerynR napisał(a):Pewnie zaraz mnie ktoś zjedzie, że nie w tym miejscu ale jest późno i nie chce mi się szukać odpowiedniego wątku:) Może ktoś mi odpowie czy jest szansa - jadąc w ciemno - znaleźć apartament dla dwóch rodzin (2x2+1) na Riwierze Makarskiej po 16 sierpnia?
Sądzę, że w tym terminie bez problemu.
mario.mmz napisał(a):Primosten. Apartament nie rezerwowany (znalezniony na miejscu): 3 sypialnie, łazienka, kuchnia dla max. 7 osób (nas było 7 ale z dwójką niemowlaków) z widokiem na morze : 65 EUR za dzień.
Baska Voda. Apartament również "w ciemno". 2 dwuosobowe sypialnie + dostawka dla dziecka, 100 metrów do morza piechotą : 55 EUR za dzień.
Pozdrawiam z Dalmacji :)
mario.mmz napisał(a):Primosten. Apartament nie rezerwowany (znalezniony na miejscu): 3 sypialnie, łazienka, kuchnia dla max. 7 osób (nas było 7 ale z dwójką niemowlaków) z widokiem na morze : 65 EUR za dzień.
Baska Voda. Apartament również "w ciemno". 2 dwuosobowe sypialnie + dostawka dla dziecka, 100 metrów do morza piechotą : 55 EUR za dzień.
Pozdrawiam z Dalmacji
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje