maciek1956 napisał(a):Vedran--masz w tym interes, zrozumiałe jest, że przekonujesz do wcześniejszej rezerwacji. Mnie nigdy nie już nie przekonasz. Zawsze jak pojadę w ciemno mieszkam taniej w bardzo dobrych warunkach, jak rezerwację robiłem wcześniej różnie z tym bywało. Jak nie liczyć--16 euro w ciemno to mniej niż 30, czy nawet 50 euro za wcześniejszą rezerwację, a takie oferty miałem ( 2 osoby).
W zeszłym sezonie spotkałem znajomych w Chorwacji--podobno wygrali wczasy w Cro za marne parę zł (ok 3 tys zł za 2-osobowy apartament na 2 tyg), ale jak zobaczyli nasz apartament, a my zobaczyliśmy ich ofertę to okazało się kto miał rację.
Pzdr
prazek napisał(a):U nas gdy pojadę do Zakopanego i jest sytuacja podobna do wyżej opisanej , to gospodarz odda swój pokój i przetrzyma klijenta do jutra. Nie wypuści zarobku. Myślę, że w Chorwacji jest podobnie.
Haweł napisał(a):Ciekawe jakie beda ceny apartamentow w tym roku,chodzi mi o wynajem w ciemno na miejscu.Te ze stron internetowych,nie pokrywaja sie z rzeczywistoscia na miejscu,sa drozsze.Dobrze,ze jade do HR w sierpniu,Ci co wroca napisza.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje