Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny apartamentów

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Irmina76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irmina76 » 11.08.2006 09:35

bodziu_s napisał(a):Jeżeli będzie to możliwe to proszę również o konkretniejsze informacje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! :lol:

Wszystkim chętnie dam namiary ( bo naprawdę warto, a cena jest bardzo atrakcyjna) ale w czwartek, bo naprawdę już wyjeżdżam- niestety taka praca. POZDROWIONKA!!!![/quote]

mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 12.08.2006 05:27

bodziu_s napisał(a):Jeżeli będzie to możliwe to proszę również o konkretniejsze informacje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! :lol:

Wszystkim chętnie dam namiary ( bo naprawdę warto, a cena jest bardzo atrakcyjna) ale w czwartek, bo naprawdę już wyjeżdżam- niestety taka praca. POZDROWIONKA!!!![/quote]

Nie ma sprawy, nie spieszy się, wyjazd dopiero 31 sierpnia :lol: Pozdrawiam!
kuczol
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuczol » 18.08.2006 06:10

bodziu_s napisał(a):
Było super. Wyobraż sobie, że gość nam dodał pokój i salonik gratis bo miał wolne. Rodzinka bardzo uprzejma. Jeżeli Cię interesuje coś więcej to mogę podać linnk kilka fotek itp. Niestety będę dostępny dopiero w czwartek. POZDROWIONKA!!!!!

Witam. Jeżeli można to też bym prosił o namiary na to lokum(adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl). Jedziemy pierwszy raz i mamy troche obaw przed jazdą w ciemno (a ruszamy dopiero 19 września).

POZDRAWIAM!
winniethepooh
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) winniethepooh » 18.08.2006 06:44

Ja niestety płaciłem drogo. Trochę ponad 1000 Euro za pełne 14 dni, za apartament 5-6 osobowy. To daje jakieś 71 Euro dziennie. Ale nie chciałem ryzykować jechałem z dzieckiem 15 miesięcznym. Apartament wynająłem przez firmę działającą w Polsce, z której usług już kiedyś korzystałem i byłem zadowolony. TV, bez klimy. Można się jednać z właścicielem ugadać na jakieś 50 - 60 Euro.
Urlop w drugiej połowie lipca w Zadarze. Fajna miejscowość. Plaża kamienista 200 m. Piaszczysta, ale nie polecam 700 m. Druga piaszczysta jakieś 25 km - tę polecam.
bodziu_s
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodziu_s » 18.08.2006 09:22

Witam ,
mam nadzieję że wszyscy zainteresowani otrzymali odpowiedź. Mogę jeszcze dodać , że podłogi były wyłożone kaflami , drzwi nówki, wyposażenie prawie pełne (brak kieliszków), nic nie przesadzone tak jak w linku. Facet ma swoją stronę bez żadnych pośredników, dlatego cena jest atrakcyjna.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wypoczynku.

PS. Gdyby ktoś miał atrakcyjne linki do Włoch to proszę o przesłanie, tam jeszcze nie byliśmy. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 18.08.2006 10:34

PS. Gdyby ktoś miał atrakcyjne linki do Włoch to proszę o przesłanie, tam jeszcze nie byliśmy. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl[/quote]

Witam
Poszły namiary na Caorle.
Szukam natomiast ciekawej kwatery na Istrii.
pozdrav :hut: :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ceny apartamentów - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone