Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny apartamentów

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 20.03.2006 23:04

Wg mnie nie. To jest raptem, na dzień dzisiajszy, niecała stówa za dobę. Ja jadę z żoną i 4 letnią córką na początku czerwca i taka cena byłaby dla mnie jak najbardziej do zaakceptowania. Oczywiście, jeżeli będzie taniej to tym lepiej :-)
Idziol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idziol » 21.03.2006 18:56

w tym roku planuje jechac juz piaty raz do cro, za kazdym razem w ciemno i za kazdym razem znajdowalismy apartamenty w jakies 30 min. Bylem w Malinskiej, Vodicach i 2 razy na Krku...ceny zawsze bardzo przystepne :)
fprzemo
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fprzemo » 21.03.2006 19:54

We wrzesniu 25 euruskow to cena realna do zrealizowania 8)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 22.03.2006 14:21

W zeszłym roku chciałem coś wynająć w Orebiću, na 2 osoby, po koniec września, nie znalazłem nic poniżej 20 euro, warunki takie sobie. Wynająłem w Vigajn, cena 24 euro, ale luksusowy domek, kuchnia, sypialnia, taras, wszystko na wysokim poziomie. Pzdr
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 23.03.2006 00:05

Ja płaciłem 25 euro za dwójkę 30 metrrów do plaży w sierpniu w podobno bardzo drogiej Basce Vodzie
Pozdrawiam
prazek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) prazek » 23.03.2006 00:16

Idziol napisał(a):w tym roku planuje jechac juz piaty raz do cro, za kazdym razem w ciemno i za kazdym razem znajdowalismy apartamenty w jakies 30 min. Bylem w Malinskiej, Vodicach i 2 razy na Krku...ceny zawsze bardzo przystepne :)

W jakim terminie to było? W sezonie czy poza?
fprzemo
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fprzemo » 26.04.2006 19:35

Stary 25 erusow w poza sezonem za 2 to mysle ze pojechali z toba troche. pozdrowionka :P
ania77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania77 » 26.04.2006 20:17

Byliśmy w zeszły roku w Orebiciu od 14 do 17 wrzesnia. Jechaliśmy zupełnie w ciemno, bezstresowo, zero pośpiechu, bo nam się krajobrazy chciało podziwiać. Do Orebicia dotarliśmy mocno po 20, już było ciemno. Pierwszy dom jaki się nam spodobał, przy głównej ulicy, tuż przy plaży - trafiony. Czyściutki, bardzo ładny nowy apartament za 25 euro - dwie osoby + pies.
zimny
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zimny » 27.04.2006 10:52

Witam, zawsze rezerwowałem wcześniej , ale w ubiegłym roku jeden gośc , zresztą stały bywalec tego forum ożenił mnie z takim apartamentem, że chciało mi się płakać . Co gorsza rezerwoałem dla 4 rodzin. Rozglądnąłem się po okolicy i znałazłem piękny apartament i problem się rozwiązał. Więc teraz mam dylemat czy wczesniej czy na miejscu ? Problem jest taki ,że wolne apartamenty są w soboty więc droga w weekend wiadomo jaka... a rezerwując zawsze wybierałem pobyty od środka do śroadka tygodnia. Wracając do tego pośrednika, widziałem wiele jego ofert na allegro, a jego nick kojarzy się z Chorawcją...więc lepiej dobrze sprawdzić. Pozdrawiam GJ
miraculus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miraculus » 02.05.2006 17:07

Idziol napisał(a):w tym roku planuje jechac juz piaty raz do cro, za kazdym razem w ciemno i za kazdym razem znajdowalismy apartamenty w jakies 30 min. Bylem w Malinskiej, Vodicach i 2 razy na Krku...ceny zawsze bardzo przystepne :)

Też wybieramy się na Krk początek lipca. W ciemno. Zastanawiam się czy będziemy mieć problemy z kwaterami. Trzy rodziny z dziećmi. Mam pytanie gdzie byliście na Krk. My jedziemy do Baśki. :?:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.05.2006 18:13

Mam kwaterę zarezerwowaną na lipiec w cenach z zeszłego roku.
FUX
JB
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JB » 07.05.2006 18:36

My jeździmy w czerwcu i płacimy 23-25 euro za 2+2 ( a raz to nawet było 3+2).
zygmunt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zygmunt » 09.05.2006 16:02

My zazwyczaj jedziemy na dwa tygodnie . Pierwszy tydzień zazwyczaj rezerwujemy a drugi szukamy na miejscu[w ostatnim dniu rezerwacji].w tym roku jeszcze nic nie rezerwowałem bo chcieliśmy jechac w ciemno i w dodatku w sierpniu[zazwyczaj jeżdzilismy w czerwcu lub we wrześniu].troche sie obawiam ze moze być problem ze znalezieniem apartamentu. :x .pozdrav.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 21.05.2006 19:25

JB napisał(a):My jeździmy w czerwcu i płacimy 23-25 euro za 2+2 ( a raz to nawet było 3+2).

My też jeździmy w czerwcu, byliśmy w Njivicach, Rovinji i Privlace i najtaniej było w Privlace, ale za 23EU nigdy mi się nie zdażyło. Podaj jak możesz coś na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrav
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 21.05.2006 21:18

Tylko w ciemno!!!
Jedynie od 1 sierpnia do 26 sierpnia jest gorzej.
Rada- na miejsce ewentualnego pobytu podjechac przed godz 17, aby mieć ew 2 godzinki na szukanie.
My preferujemy raczej małe miejscowości, troche z boku, nie rajcuja nas promenady i knajpy, więc nie mamy problemów ze znalezieniem miejsc.
No może tylko miasto Hwar, w sierpniu.
Ale w ubiegłym roku na promenadzie do promu na Hwarze stało mase miejscowych z tabliczkami, a był to sierpień.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ceny apartamentów - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone