Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny apartamentów rosną !!!

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bogdan007
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogdan007 » 30.04.2009 17:49

Karol099 napisał(a): ja wybieram apartament Galerija w tym roku :) dla dwóch osób ;)

Gdzie to jest?
kinia.j
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kinia.j » 06.05.2009 21:02

ja tez prosze o namiary na ten 6 osobowy apartament i info gdzie to jest ;)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gluteus
Podróżnik
Ceny jak to ceny ;P

Nieprzeczytany postnapisał(a) gluteus » 06.05.2009 21:05

8) Wszytko się wyrówna :wink: jak nie bedzie chętnych to i ceny w dół pójda. Kraj ten w końcu z turystyki żyje.
Pozdrawiam :lol:
motylek77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) motylek77 » 25.05.2009 17:51

W zeszłym roku byłam w Tucepi, czerwiec więc taniej rezerwacje robiłam w marcu i było dosyć ciężko znaleźć coś fajnego i blisko plaży, ale udało się cena za apartament 4 os dwa pokoje z klimatyzacją 40€. W tym roku odezwaliśmy się już w grudniu niestety cena była 55€ i zrezygnowaliśmy. W kwietniu dostaliśmy od tych samych osób propozycje,że apartament jest wolny i proszą abyśmy zaproponowali cene za jaką możemy przyjechać, pozatym jak przeglądam rezerwacje innych obiektów to bardzo dużo jest wolnych a mamy już koniec maja. Dla mnie jest to bardzo jasna sytuacja. Jeśli pojedziemy to w ciemno i nie obawiam się że będzie problem ze znalezieniem ładnego apartamentu w dobrej cenie.
misiekiandzia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiekiandzia » 26.05.2009 13:52

janniko napisał(a):
ks napisał(a):... ale póki co ceny i tak są zabójcze...

W Chorwacji już od kilku lat ceny "porobiły" się zabójcze, ale niestety nie idzie to w parze ze standardem.. :(
Chociażby porównując jakość usług w Chorwacji i Grecji, to ceny porównywalne, ale jakość usług w Grecji jest wyższa.
Byłem kilka razy i tu, i tu i mam porównanie.
Poza tym Grecy są życzliwiej i mniej pazernie nastawieni do turystów.
Może to wynika z wyższego standardu życia i tego, że nie mieli komuny...

Mam dokładnie odwrotne doświadczenia, byłem i w Grecji i w Chorwacji
i to według mnie Grecy są mniej uprzejmi i nachalni w naganianiu turystów do knajp, ceny są porównywalne, standard też, tyle ze do Chorwacji bliżej. Każdy wybiera wedle własnych potrzeb i gustu. Ja zdecydowanie wolę CRO
:D
Aki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aki » 28.05.2009 13:18

Zawsze można tańszy apartament zanleźć. W zeszłym roku płaciłem 50 euro a w tym znalazłem za 35 euro w tym samym standadzie (no może poza tym, że nie bedę miał zmywarki i piekarnika). Troche dalej od plaży i bez widoku na morze, no ale cos za cos. Zresztą stwierdzilismy w zeszłym roku, że w pokoju to się tylko noc przesypia więc nmie potrzebuję salonów a takie mieliśmy w zeszłym roku.[/u]
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Ceny apartamentów rosną !!! - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone