Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Moi drodzy jada z rodzinką na 7 dni na wyspę Pag do Novaliji. Mam ofertę rezerwacji za 50 eur za dobę (2 dorosłe + 2 dzieci do 12 roku). Pamiętam że w tamtym roku znalazłem mnóstwo ofert poniżej tej ceny 30-40 eur za dobę za wszystkich. Czy ceny na prawdę tak się zmieniły, czy rezerwować te apartamenty za te pieniądze? Czy jechać w ciemno i zbajdę coś w niższej cenie. Planuję wyjazd 30.06.2007 do 6.07.2007. Dlaczego tutaj nikt nie pisze o cenach noclegów , czy to temat zabroniony? Proszę o pomoc. Marii
Jedz w ciemno,bedzie taniej na 100%.Nikt tu nie pisze o cenach za apartament,bo ten dzial dot. "Samochodem-trasy,przepisy,uwagi".Popatrz troche nizej...
Haweł napisał(a):Jedz w ciemno,bedzie taniej na 100%.Nikt tu nie pisze o cenach za apartament,bo ten dzial dot. "Samochodem-trasy,przepisy,uwagi".Popatrz troche nizej...
Ale czy na pewno znajdę coś dla całej rodzinki cztery osoby? Gdybym jechała sama z mężem, wcale bym się nie zastanawiała, ale mam jeszcze dzieci, tylko to mnie jeszcze blokuje.
Na pewno cos znajdziecie,spokojnie.Ja nieraz widzialem w szczycie sezonu,naganiaczy na apartamenty,stoja przy drogach z tabliczkami sobe,pokoje,rooms.Tez jade na Pag,tylko do PAG,2 lipca w poniedzialek,to bede na miejscu we wtorek rano i jade tylko w ciemno,znajde cos na 100%.Tez jade z dzieckiem.
Byłem na Pag-u w zeszłym roku na 7 dni pokój był rezerwowany przez net cena ok 30-40 euro (2 dorosłe i dziecko 9 lat). Byłem w miejscowości PAG i jestem rozzarowany. 7 dni to max.
Zbyszku, czy możesz konkretniej napisać co Cie rozczarowało?
Tez się tam wybieram i ciekawa jestem a trudno znaleźć informacje o tym konkretnie miejscu.
Zbyszku, czy możesz konkretniej napisać co Cie rozczarowało?
Tez się tam wybieram i ciekawa jestem a trudno znaleźć informacje o tym konkretnie miejscu.