Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny apartamentów na wyspie Pag

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Maria Krucka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maria Krucka » 20.06.2007 22:24

Moi drodzy jada z rodzinką na 7 dni na wyspę Pag do Novaliji. Mam ofertę rezerwacji za 50 eur za dobę (2 dorosłe + 2 dzieci do 12 roku). Pamiętam że w tamtym roku znalazłem mnóstwo ofert poniżej tej ceny 30-40 eur za dobę za wszystkich. Czy ceny na prawdę tak się zmieniły, czy rezerwować te apartamenty za te pieniądze? Czy jechać w ciemno i zbajdę coś w niższej cenie. Planuję wyjazd 30.06.2007 do 6.07.2007. Dlaczego tutaj nikt nie pisze o cenach noclegów , czy to temat zabroniony? Proszę o pomoc. Marii
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 21.06.2007 04:31

Jedz w ciemno,bedzie taniej na 100%.Nikt tu nie pisze o cenach za apartament,bo ten dzial dot. "Samochodem-trasy,przepisy,uwagi".Popatrz troche nizej...:)
Maria Krucka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maria Krucka » 21.06.2007 06:59

Haweł napisał(a):Jedz w ciemno,bedzie taniej na 100%.Nikt tu nie pisze o cenach za apartament,bo ten dzial dot. "Samochodem-trasy,przepisy,uwagi".Popatrz troche nizej...:)
    Ale czy na pewno znajdę coś dla całej rodzinki cztery osoby?
    Gdybym jechała sama z mężem, wcale bym się nie zastanawiała, ale mam jeszcze dzieci, tylko to mnie jeszcze blokuje.
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 21.06.2007 07:38

Na pewno cos znajdziecie,spokojnie.Ja nieraz widzialem w szczycie sezonu,naganiaczy na apartamenty,stoja przy drogach z tabliczkami sobe,pokoje,rooms.Tez jade na Pag,tylko do PAG,2 lipca w poniedzialek,to bede na miejscu we wtorek rano i jade tylko w ciemno,znajde cos na 100%.Tez jade z dzieckiem.
Zbyszek_Nik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszek_Nik » 22.06.2007 08:57

Byłem na Pag-u w zeszłym roku na 7 dni pokój był rezerwowany przez net cena ok 30-40 euro (2 dorosłe i dziecko 9 lat). Byłem w miejscowości PAG i jestem rozzarowany. 7 dni to max.
icecoffe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) icecoffe » 28.06.2007 16:04

Zbyszku, czy możesz konkretniej napisać co Cie rozczarowało?
Tez się tam wybieram i ciekawa jestem a trudno znaleźć informacje o tym konkretnie miejscu.
icecoffe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) icecoffe » 28.06.2007 16:34

Zbyszku, czy możesz konkretniej napisać co Cie rozczarowało?
Tez się tam wybieram i ciekawa jestem a trudno znaleźć informacje o tym konkretnie miejscu.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone