Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny 2006.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 26.03.2006 14:46

AndrzejJ - jak byk na Twojej 1 fotce friskies po 2,49 kn :lol: 3 paczki na dzień powinny wystarczyć co daje około 1 Euro na dzień - jak u nas w szpitalach :evil:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 27.03.2006 09:38

rich72 napisał(a):AndrzejJ - jak byk na Twojej 1 fotce friskies po 2,49 kn :lol: 3 paczki na dzień powinny wystarczyć co daje około 1 Euro na dzień - jak u nas w szpitalach :evil:

nie wiedziałem ,że opychasz się friskies 8O :wink:
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 27.03.2006 13:15

no co Ty nie lubisz :?: nie żartuj :!: :wink:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 27.03.2006 13:56

Beasza napisał(a):Płacę w pierwszej połowie lipca 10 eur za osobę razem z taksą, do plaży jest jakieś 100 metrów, nie jest to apartament w pierwszej lini od plaży, ale sądzę że po wylegiwaniu się na plaży mały spacerek każdemu dobrze zrobi. Czytam o tych cenach i zaczynam się zastanawiać czy ja się nie przeliczyłam, albo że po przyjezdzie na miejsce czekają mnie jakieś dziwne niespodzianki. Pozostaję również w błogiej nieświadomości i liczę na to, że moje wakacje w Chorwacji będą równie udane jak przed 3 laty. :D

10 euro w tym terminie, ok 100m od plaży to niezła cena, albo jest to spory apartament i wielu Was bedzie, albo masz "farta", albo...Jaki rejon, jaka miejscowość ? Taką kasę (plus minus 20 %) płacę po sezonie, ciekawi mnie wiec gdzie, moze warto tam pojechać. Spacer na i z plaży bardzo wskazany. Tylko morza raczej nie będzie widać z balkonu. Pzdr
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 27.03.2006 20:49

maciek1956 napisał(a):
Beasza napisał(a):Płacę w pierwszej połowie lipca 10 eur za osobę razem z taksą, do plaży jest jakieś 100 metrów, nie jest to apartament w pierwszej lini od plaży, ale sądzę że po wylegiwaniu się na plaży mały spacerek każdemu dobrze zrobi. Czytam o tych cenach i zaczynam się zastanawiać czy ja się nie przeliczyłam, albo że po przyjezdzie na miejsce czekają mnie jakieś dziwne niespodzianki. Pozostaję również w błogiej nieświadomości i liczę na to, że moje wakacje w Chorwacji będą równie udane jak przed 3 laty. :D

10 euro w tym terminie, ok 100m od plaży to niezła cena, albo jest to spory apartament i wielu Was bedzie, albo masz "farta", albo...Jaki rejon, jaka miejscowość ? Taką kasę (plus minus 20 %) płacę po sezonie, ciekawi mnie wiec gdzie, moze warto tam pojechać. Spacer na i z plaży bardzo wskazany. Tylko morza raczej nie będzie widać z balkonu. Pzdr

10 euro za apartament plus 1 euro za friskies czyli 3 posiłki dziennie :wink:
ludzie 11 euro z wyżywieniem ( ja myślę że to na Ciovo :wink: :D )
tylko jak te czworonogi to rezerwują :wink:
Beasza
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beasza » 28.03.2006 14:45

AndrzejJ. napisał(a):
maciek1956 napisał(a):

10 euro za apartament plus 1 euro za friskies czyli 3 posiłki dziennie :wink:
ludzie 11 euro z wyżywieniem ( ja myślę że to na Ciovo :wink: :D )
tylko jak te czworonogi to rezerwują :wink:

Maćku: Apartament jest sprawdzony :) Antek z Beatką też buszowali po tym apartamencie w Drasnicach, byli bardzo zadowoleni a więc jadę już bez żadnych obaw. :D Widok na morze owszem i to niezły, z drugiej strony zaś na góry, Beatka Antkowa nawet delfiny widziała - nic dodać , nic ująć. Rzeczywiście apartament jest dla 7 osób więc pewnie to też wpływa na cenę.

Andrzeju: Ciovo zaliczyłam 3 lata temu, także muszę Cię zmartwić - to nie Ciovo, :D aczkolwiek było tam bardzo uroczo a ceny nie odbiegały specjalnie od innych miejsc. Na czworakach nie chodziłam, kiedy rezerwowałam apartament , a friskies na te wakacjach sobie odpuszczam :wink: Ale jeśli tak Ci smakują to proszę bardzo delektuj sie nimi do woli. :D
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 28.03.2006 21:05

Beasza....
litr wina z ichniejszej kuchni i KAZDY delfiny zobaczy....hihihihi
Beasza
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beasza » 29.03.2006 08:00

antek napisał(a):Beasza....
litr wina z ichniejszej kuchni i KAZDY delfiny zobaczy....hihihihi

Antek...

Ciekawe co na to Twoja połowica :D , nie zapytałam rzeczywiście po ilu litrach wina była :wink: Ale myślę że podczas nastepnego spotkania to sobie wyjaśnimy :D
darrou
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darrou » 31.03.2006 22:03

Co do wwożenia żywności i kontroli granicznej, to zaostrzenie tych przepisów kolidowało by z aspiracjami Cro wstąpienia do UE. Więc może jest to przepis wyłącznie na papierze.
Poza tym różnice cen powodują to, że i tak opłaci się zaryzykować i zabrać żywnośc z Polski, bo kontrole bagażu na granicy są żadkością.

Pozdr
ja1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ja1 » 31.03.2006 22:34

Ja brałem żarełko z sobą i brał będę. A co do cen to jest tak: w tamtym roku, wyjazd w ciemno, lądowanie w Zivogoscu, za 7 osób płacę 65 euro po targowniu ( z 70 euro).Przy wyjeździe otrzymuję ofertę tego domu od właścicielki z adresem itd., a tam za nasz domek podana jest cena 90 euro. 8)
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone