Beasza napisał(a):Płacę w pierwszej połowie lipca 10 eur za osobę razem z taksą, do plaży jest jakieś 100 metrów, nie jest to apartament w pierwszej lini od plaży, ale sądzę że po wylegiwaniu się na plaży mały spacerek każdemu dobrze zrobi. Czytam o tych cenach i zaczynam się zastanawiać czy ja się nie przeliczyłam, albo że po przyjezdzie na miejsce czekają mnie jakieś dziwne niespodzianki. Pozostaję również w błogiej nieświadomości i liczę na to, że moje wakacje w Chorwacji będą równie udane jak przed 3 laty.
maciek1956 napisał(a):Beasza napisał(a):Płacę w pierwszej połowie lipca 10 eur za osobę razem z taksą, do plaży jest jakieś 100 metrów, nie jest to apartament w pierwszej lini od plaży, ale sądzę że po wylegiwaniu się na plaży mały spacerek każdemu dobrze zrobi. Czytam o tych cenach i zaczynam się zastanawiać czy ja się nie przeliczyłam, albo że po przyjezdzie na miejsce czekają mnie jakieś dziwne niespodzianki. Pozostaję również w błogiej nieświadomości i liczę na to, że moje wakacje w Chorwacji będą równie udane jak przed 3 laty.
10 euro w tym terminie, ok 100m od plaży to niezła cena, albo jest to spory apartament i wielu Was bedzie, albo masz "farta", albo...Jaki rejon, jaka miejscowość ? Taką kasę (plus minus 20 %) płacę po sezonie, ciekawi mnie wiec gdzie, moze warto tam pojechać. Spacer na i z plaży bardzo wskazany. Tylko morza raczej nie będzie widać z balkonu. Pzdr
AndrzejJ. napisał(a):maciek1956 napisał(a):Beasza napisał(a):Płacę w pierwszej połowie lipca 10 eur za osobę razem z taksą, do plaży jest jakieś 100 metrów, nie jest to apartament w pierwszej lini od plaży, ale sądzę że po wylegiwaniu się na plaży mały spacerek każdemu dobrze zrobi. Czytam o tych cenach i zaczynam się zastanawiać czy ja się nie przeliczyłam, albo że po przyjezdzie na miejsce czekają mnie jakieś dziwne niespodzianki. Pozostaję również w błogiej nieświadomości i liczę na to, że moje wakacje w Chorwacji będą równie udane jak przed 3 laty.
10 euro w tym terminie, ok 100m od plaży to niezła cena, albo jest to spory apartament i wielu Was bedzie, albo masz "farta", albo...Jaki rejon, jaka miejscowość ? Taką kasę (plus minus 20 %) płacę po sezonie, ciekawi mnie wiec gdzie, moze warto tam pojechać. Spacer na i z plaży bardzo wskazany. Tylko morza raczej nie będzie widać z balkonu. Pzdr
10 euro za apartament plus 1 euro za friskies czyli 3 posiłki dziennie
ludzie 11 euro z wyżywieniem ( ja myślę że to na Ciovo )
tylko jak te czworonogi to rezerwują
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne