Sol-Wagon napisał(a):w Polsze nie ma aż takich różnic...to dziwne...
Lednice napisał(a):Tyle że tamto porównanie dotyczyło kilka euro droższego noclegu, ale za to w lepszego
A tu płacisz za to samo drożej
AdamBeata napisał(a):Lednice napisał(a):Tyle że tamto porównanie dotyczyło kilka euro droższego noclegu, ale za to w lepszego
Płacisz za komfort bezpieczniejszego i spokojniejszego podróżowania po autostradzie, niż po krętych drogach krajowych:)
walp napisał(a):slavko.v napisał(a):chyba, że Neum, ale czym tam na stacji można płacić kartą, albo Euro? czy ktoś tam tankował?
(przejeżdżałem przez Neum kilka razy, ale nigdy tam nie tankowałem).
Można płacić kartą, np. na tej stacji.
Lednice napisał(a):AdamBeata napisał(a):Lednice napisał(a):Tyle że tamto porównanie dotyczyło kilka euro droższego noclegu, ale za to w lepszego
Płacisz za komfort bezpieczniejszego i spokojniejszego podróżowania po autostradzie, niż po krętych drogach krajowych:)
Nie ma żadnego związku winiety austriackiej z drogim tankowaniem
Zatankować można w Austrii przed wjazdem na autostradę od strony Czech, a wjeżdżając od południa Austrii z wcześniejszym tankowaniem w Chorwacji spokojnie się na północ Austrii dojedzie
AdamBeata napisał(a):
Nie wiem po co tankować na początku Austrii jak w Czechach na granicy jakieś 50km wcześniej jest tańsze paliwo. .
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi