damianisko5 napisał(a):Brakuje danych z Bośni. tu natomiast są https://www.pzmtravel.com.pl/paliwa-w-europie.html.
Bardzo często tankuję w Neum.
damianisko5 napisał(a):Mam pytanie do Forumowiczów podróżujących przez SK, Węgry (M7) do Cro (A1) - gdzie tankujecie paliwo jadąc do celu do końca autostradą.
Dzięki, pozdrawiam.
damianisko5 napisał(a):Mam pytanie do Forumowiczów podróżujących przez SK, Węgry (M7) do Cro (A1) - gdzie tankujecie paliwo jadąc do celu do końca autostradą. Cel to np. płw. Peljesac, okolice Dubrownika i ewentualnie MNE.
Chodzi o wskazanie dokładnie miejscowości przy trasie z opcją kalkulacji opłacalności tego zakupu - czyli np. taki wniosek ; taniej niż w Cro jest na H.
Dzięki, pozdrawiam.
Michał233 napisał(a):Ja chciałem się w sumie zapytać, czy między Wiedniem a Grazem są jakieś stacje? Bo jak jechałem w ubiegłym roku to miałem problem ze znalezieniem jakiejkolwiek stacji.
Michał233 napisał(a):Ja chciałem się w sumie zapytać, czy między Wiedniem a Grazem są jakieś stacje? Bo jak jechałem w ubiegłym roku to miałem problem ze znalezieniem jakiejkolwiek stacji.
Michał233 napisał(a):Rok temu miałem taką sytuację, że właśnie miałem mało w baku benzyny a stacji jak nie było, tak nie było. I dlatego pytam. A na jakiej stacji najlepiej tankować? Wolę zapytać, niż się potem zdziwić.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi