Lednice napisał(a):Strony internetowe podają prawdziwe ceny paliwa
http://www.e-petrol.pl/notowania/rynki- ... liw-europa
W Austrii do podawanej ceny trzeba doliczyć z 30 centów na litrze, jak tankujesz na autostradzie
Jak nie wiemy skąd, przez jakie kraje i dokąd jedziesz, to jak ktoś może dać ci namiary na stacje benzynowe
Marcin1974 napisał(a):Wracając do ceny paliw. Ja tankowałem w Mureck 20.06 diesla po cenie 1,149. Na autostradzie najtaniej widziałem po 1.42. W Cro aktualne ceny ropy to 9,32-9,60.
Greg3136 napisał(a):Jechałem w nd przez Mureck i żadnego Shella nie widziałem. Od strony Graz jest po prawej stacja ale nie pamiętam nazwy.
Greg3136 napisał(a):Jechałem w nd przez Mureck i żadnego Shella nie widziałem. Od strony Graz jest po prawej stacja ale nie pamiętam nazwy.
agsz97 napisał(a):Nigdy jeszcze nie tankowałem w Słowenii, ale teraz z "rozkładu jazdy" wychodzi mi zakup Pb95 na stacji sieci Petrol, stąd pytanie - jest się czego obawiać ? Nie chciałbym nalać jakiegoś badziewia, trzeba do domu szczęśliwie wrócić. Swoją drogą, czy dobrze widziałem, że jest tylko jeden rodzaj benzyny w Słowenii ?
Marcin1974 napisał(a):Wracając do ceny paliw. Ja tankowałem w Mureck 20.06 diesla po cenie 1,149. Na autostradzie najtaniej widziałem po 1.42. W Cro aktualne ceny ropy to 9,32-9,60.
Slavko1974 napisał(a): Ile stracimy na 200 litrach paliwa?
Slavko1974 napisał(a):I po co kombinować...
Slavko1974 napisał(a):Marcin1974 napisał(a):Wracając do ceny paliw. Ja tankowałem w Mureck 20.06 diesla po cenie 1,149. Na autostradzie najtaniej widziałem po 1.42. W Cro aktualne ceny ropy to 9,32-9,60.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi