1mario_p napisał(a):ale jak ktoś, tak jak ja będzie w Austrii ok 1:00 w nocy
barobert napisał(a):Tak przeglądając te cenyprzez internet i z tego co tutaj piszecie to chyba najlepiej byłoby zatankować się na Węgrzech. Jest tylko jedno ale, w zeszłym roku tankowałem się wracając z Chorwacji na pierwszej stacji za granicą i cena mnie wtedy powaliła - wszędzie w okolicach 5,20 a po tamtym tankowaniu prawie 6 złI teraz też jestem w kropce bo sam nie wiem gdzie tankować
barobert napisał(a):Tak przeglądając te cenyprzez internet i z tego co tutaj piszecie to chyba najlepiej byłoby zatankować się na Węgrzech. Jest tylko jedno ale, w zeszłym roku tankowałem się wracając z Chorwacji na pierwszej stacji za granicą i cena mnie wtedy powaliła - wszędzie w okolicach 5,20 a po tamtym tankowaniu prawie 6 złI teraz też jestem w kropce bo sam nie wiem gdzie tankować
TERMIT2010PL napisał(a):Witam. Dnia 11 sierpnia wyjeżdżam z Grudziądza do Vodic (przez Czechy , Austrię i Słowenię z pominięciem ich autostrady). Proszę o jakieś porady odnośnie tankowania uwzględniając jeszcze Polskę. Z Grudziądza wyruszam autostradą A1 z pełnym bakiem i oczywiście mam zamiar zalać do pełna zanim przekroczę Czeską granicę. Gdzie najtaniej wyjdzie mi tankowanie ON blisko granicy ? Dodam , że zbiornik wystarcza na ok 1100 km zasięgu.
No i najważniejsze juz za granicami. Podobno w Austrii ON kosztuje ok 4 50 zł a w Chorwacji 4.80 zł. Jak najlepiej rozplanować tankowanie ?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne