Adek99 napisał(a):Czy jechał ktoś może do Chorwacji ostatnio autostradą M7 przez Węgry? Z uwagi na to, że na Węgrzech paliwo jest tańsze niż w Cro planuję tam zatankować "pod korek". Wychodzi mi na to, że ostania stacja to INA na wysokości mniej więcej miejscowości Komarvaros, czy tam tankować czy może gdzieś wcześniej? Pytam, bo u nas często jest tak, że im bliżej granicy tym wyższa cena paliwa.
Krzysiek88 napisał(a):Adek99 napisał(a):Czy jechał ktoś może do Chorwacji ostatnio autostradą M7 przez Węgry? Z uwagi na to, że na Węgrzech paliwo jest tańsze niż w Cro planuję tam zatankować "pod korek". Wychodzi mi na to, że ostania stacja to INA na wysokości mniej więcej miejscowości Komarvaros, czy tam tankować czy może gdzieś wcześniej? Pytam, bo u nas często jest tak, że im bliżej granicy tym wyższa cena paliwa.
A jak z tankowaniem na Węgrzech? Bo w głowie się kręci od przeliczania forinta i trzeba jeszcze o tankowaniu myslec normalnie sie leje i placi czy jakos placi sie i dopiero nalewaja?
Za granica olej napedowy jak jest oznaczany na stacjach?
Krzysiek88 napisał(a):A w Chorwacji można płacić Euro za paliwo? czy też kroją jak węgrzy wg swojego widzi mi sie?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne