dids76 napisał(a):endi1975 napisał(a):czy któraś ze stacji benzynowych po zjeździe z autostrady na Mureck jest czynna całą dobę??
Dopiero w Ptuj
Pewnie że jest :
Mureck Grazer Strasse 55 TAnkstelle pein. energy
Czynna 24 h
Ceny
ON 1,295
Pb 1.385
kodens79 napisał(a):dids76 napisał(a):endi1975 napisał(a):czy któraś ze stacji benzynowych po zjeździe z autostrady na Mureck jest czynna całą dobę??
Dopiero w Ptuj
Pewnie że jest :
Mureck Grazer Strasse 55 TAnkstelle pein. energy
Czynna 24 h
Ceny
ON 1,295
Pb 1.385
Janusz Bajcer napisał(a):W innym linku 24 h
http://www.oeamtc.at/spritapp/ShowGasSt ... id=1208458
kaeres napisał(a):To by była niezła opcja ale z tego co ja kojarzę to przejeżdżając tam ok. 2-3 w nocy zastaję tam ciemność (2x chciałem kupić winiety w drodze powrotnej na tej stacji i zawsze zamknięte).
Możliwe, że w lipcu (bo tak jeździłem) stacja jest w nocy zamknięta, a w sierpniu otwarta 24h.
dids76 napisał(a):kaeres napisał(a):To by była niezła opcja ale z tego co ja kojarzę to przejeżdżając tam ok. 2-3 w nocy zastaję tam ciemność (2x chciałem kupić winiety w drodze powrotnej na tej stacji i zawsze zamknięte).
Możliwe, że w lipcu (bo tak jeździłem) stacja jest w nocy zamknięta, a w sierpniu otwarta 24h.
Winiety na Austrię kupuję zawsze w drodze do CRO również na powrót. Nie ma problemu z szukaniem otwartej stacji z winietami.
dids76 napisał(a):Napisałem maila do "Pien Tankstelle" z zapytaniem o godziny otwarcia. Raczej nie odpiszą, ale spróbować warto
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne