Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cena kempingu -1 bus , 6 osób , 2 namioty

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sb2000
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sb2000 » 01.09.2009 12:44

Witam.
Jak przeliczana jest cena na kempingu dla jednego samochodu
1 bus, 4 osób dorosłych i 2 dzieci ( 11 i 14 lat).
Proszę o ewentualne przykłady , osób ktore mają doświadczenie w pobycie w podobnym składzie.
Jak miałoby się to do cen kwater o nie wysokim standarcie?
Z góry dziękuję.
Wiem, że pytanie jest mało precyzyjne i ceny są rożne, lecz prosiłbym o wymianę doświadczeń z państwa pobytu .
Pozdrowienia Sław.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.09.2009 13:40

Tu wątek z przykładem
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=24539
Dasz radę sam policzyć pobyt - bo teraz nie wiem jak Cię podliczyć - nie wiem gdzie Jedziesz.
A co do porównania z apartman to nie korzystam (osobny wątek).
I jeszcze mapa:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=20468
sb2000
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sb2000 » 02.09.2009 07:30

+ZX W+itam
Dzięki za info.
Może czepiam się szczegółów, ale mam niewielkie doświadczenie, jeśli chodzi o kempingi, byłem tylko na Litwie a w Chorwacji raz na jachcie.
Interesuje mnie środkowa część wybrzeża Chorwacji.
Do rzeczy czy cena za busa jest inna jak za samochód osobowy.
Czy można postawić dwa namioty na parceli?
Sumując płacę za miejsce za busa + parcela+ ilość osób.
Wiem, że może być różnie, lecz każda informacja jest dla mnie cenna.
Dzięki
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.09.2009 07:46

Parcela
albo
cennik gdzie wyszczególnione są opłaty za każdy element inwentarza (osoba, dziecko, auto, namiot, prąd, tax-a klimatyczna, drugie auto, drugi namiot lodówka, pralka i sam nie wiem co jeszcze... - zazwyczaj bus traktowany jest jak osobowe ale różnie to bywa.
Nie wiem gdzie staniesz więc nie znam cennika.
dagiesza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagiesza » 02.09.2009 08:10

:idea: Cennik na campie to jedno, a dobry popust u gospodarza to drugie. :wink: W tym roku cumowałem w CRO na 4 campach, zawsze był popust. :lol: Natomiast, trudno jest coś utargować u Madziarów :cry: :evil:
pozdrav :papa:
SVIBANJ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SVIBANJ » 02.09.2009 08:26

Systemy opłat są bardzo rózne i puki nie wybierzesz jakiegoś konkretnego kampu to naprawdę ciężko coś przewidzieć i doradzić.
Czasami bywa i tak ,że płaci sie tylko za osobę (taki ryczałt) i nie ma juz znaczenia ile masz samochodów,namiotów czy stolików i jakiej one są ich wielkości.Osobny temat to upusty i to jak liczone sa dzieci całkiem małe a jak te trochę większe.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone