Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

cena apartementów we wrześniu?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ppp
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ppp » 03.09.2010 18:15

witam
Z Waszego doświadczenia, jakiej ceny apartamentu (2os. dorosłe + małe dziecko) można się spodziewać w połowie września?
Dwa tygodnie, miejscowości typu Promajna, Zivogosce, Zuljana...

Pytam, żeby wiedzieć ile euro wypłacić po drodze, i żeby wiedzieć, kiedy przestać szukać taniej...

pozdrawiam
gosiunia102
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiunia102 » 03.09.2010 19:43

Myślę że w granicach 30 euro. Wczoraj wróciłam z Baska Voda i mam namiar
na przyzwoity apartament w tej cenie jak coś to mogę podać więcej info.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ppp
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ppp » 04.09.2010 20:26

Dziękuję Gosiu, będziemy szukać mniejszych miejscowości niż Baska...
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 04.09.2010 20:57

ppp napisał(a): będziemy szukać mniejszych miejscowości niż Baska...

To ceny też mogą być mniejsze,niż 30 jurków :)
ppp
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ppp » 06.09.2010 18:45

kleeberg napisał(a):
ppp napisał(a): będziemy szukać mniejszych miejscowości niż Baska...

To ceny też mogą być mniejsze,niż 30 jurków :)

ja nie mam takiej pewności :? ...

kiedyś byłem w cro, też we wrześniu, i w małych osadach, gdzie było kilka domów chcieli 2 x więcej niż w średnio-większych mieścinach...

Czy faktycznie jest różnica w cenach pomiędzy np. Baska Voda a np. Zivogosce?

pozdrawiam
lider
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lider » 14.09.2010 19:07

początek września Marusici nowy dom 3 letni ładna okolica woda ziiimna :evil: 3 osoby 30Euro,Svieti Stefan Czarnogóra dom 2 letni pełen wypas z basenem itp 25 euro(dla stałych gości) normalnie 30
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 15.09.2010 12:45

lider napisał(a):początek września Marusici nowy dom 3 letni ładna okolica woda ziiimna :evil: 3 osoby 30Euro,Svieti Stefan Czarnogóra dom 2 letni pełen wypas z basenem itp 25 euro(dla stałych gości) normalnie 30

lider a masz namiar na to lokum w Czarnogórze? Jakos mi tak po głowie chodzi od 2 lat zdradzienie Chorwacji na okres 1 tygodnia ;), jesli tak to prosze prześlij na lmadzia(małpa)interia.pl
cichy_no_war
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cichy_no_war » 15.09.2010 22:48

Mysle, ze w polowie wrzesnia spokojnie znajdziesz cos w granicach 25-30 eu. My od 31 sierpnia mielismy w Podgorze apartamnet 3-osobowy (mimo, ze byla nas dwojka) w cenie 25 eu.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone