joann68 napisał(a):i jeszcze jedno pytanie: gdzie oplaca się kupić kuny w Polsce czy na miejscu a moze oplaca sie euro wymienic na kun y
Odpowiedź na to pytanie znajdziesz w FAQ
krotki-przewodnik-po-forum-i-spis-tresci-faq-t18622.html
joann68 napisał(a):i jeszcze jedno pytanie: gdzie oplaca się kupić kuny w Polsce czy na miejscu a moze oplaca sie euro wymienic na kun y
joann68 napisał(a):Jedziemy w tym roku do Celiny ,ale b mało wiadomości znalazlam. jest tam sklep i restauracja? z fotki widać tylko że na plazy jest jakiś bar i lody?
dage napisał(a):Aha no i mąż zapalony rowerzysta czy ktoś korzystał z wycieczek rowerowych po okolicy? Jakieś trasy do polecenia? No i czy w pobliżu jest jakas wypożyczalnia rowerów?
pcheelka2 napisał(a):Planujemy w tym roku wakacje w Celinie, ale pokazuje sie, że nasz apartament jest położony bardzo wysoko (chyba najwyżej), naprawdę jest tam tak bardzo stromo? Podobno mamy do plaży 350m ale nie jestem pewna patrząc na mape... Może w lini prostej ale tak droga nie prowadzi. Był ktoś może w apartamencie Anisija?
Czy nadal w tej miejscowosci nie ma żadnego sklepu? Restauracji? Bede wdzięczna za pomoc.
Thomas81 napisał(a):Witam!
My za dwa miesiące jedziemy do tej miejscowości - niestety apartament mamy dość wysoko, i blisko głównej drogi, ale wiedzieliśmy na co się piszemy. Mam pytanko dotyczące sklepu lub piekarni bo nie znalazłem nigdzie informacji - czy nadal trzeba udać się do pobliskiej miejscowości Stanići aby zaopatrzyć się w prowiant ?
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne