Jest wczesny wieczór zatem w marinie i na promenadzie jest tłoczno , ale to już norma ponieważ dopiero teraz można odpocząć od wysokiej temperatury i słońca .
Idziemy coś zjeść a później dalsza część spaceru po tym pięknie położonym miasteczku .
kibic hr napisał(a):Miło się ogląda zdjęcia z Baskiej Vody w której byłiśmy już 4 razy -w tym roku był z nami brat żony z rodziną. Tak im się spodobało ,że jadą z nami także w przyszłym roku a dodatkowo zabukowałem też miejsce dla teściów bo i oni chcą na żywo zobaczyć miejsca,które znają z naszych zdjęć i filmików. Jedna uwaga dotycząca palm-w tym roku nie wyglądały już tak imponująco-miały mocno poobcinane liście,które poobsychały. Czekam również z niecierpliwością na dalszą relację i zdjęcia z Cavtatu-to jedno z miejsc,które chcę w przyszłości odwiedzić podobnie jak Kotor w Czarnogórze.
Malowa napisał(a):Chętnie poczytam, o tym co na lądzie
Bo ja tylko te wyspy i wyspy, a tutaj takie ładne rzeczy już na początek
Malowa napisał(a):Neum - podobnie jak Rijeka - jest miastem, przez które jak dotąd tylko przejeżdżaliśmy. Jakoś nigdy nie było okazji, żeby się zatrzymać. A szkoda jak widzę
Czekam na cd.
elka21 napisał(a):Przypuszczam, że za ten parking moglibyście zapłacić w każdej walucie, jaką mieliście przy sobie. Podobno, co niektórzy piszą, że oni tam w Bośni przyjmują także złotówki , nie wspominając o euro i kunach.
Powrót do Nasze relacje z podróży