Byłem w Cavtat 2 lata temu, super miasteczko.
Czekam na dalsza relację.
elka21 napisał(a):Dokładnie. Zrobiłeś dwa kółeczka dookoła parkingu, i z braku miejsca pojechałeś dalej.
majeczka napisał(a)::D Odmoriste Krka, cudowne miejsce na odpoczynek oraz fantastyczne, wspaniałe widoki; zawsze po drodze zatrzymujemy się również na tym parkingu...
Franz napisał(a):Gandalf Biały napisał(a):Nie kupiwszy winiety muszę to zrobić po Słowackiej stronie nawet mam plan gdzie to zrobić ...
I tak przejechawszy granicę zatrzymuję auto w Skalite tutaj po lewej stronie znajduje się punkt z winietami
Zawsze kupuję winietę po przejechaniu granicy - zwykle właśnie tu, ewentualnie w Svrcinovcu, jeśli jadę przez Czechy.
Pozdrawiam,
Wojtek
szydel napisał(a):Byłem w Cavtat 2 lata temu, super miasteczko.
Czekam na dalsza relację.
Gandalf Biały napisał(a):Dzięki że jesteś
Gandalf Biały napisał(a):Wyjeżdżając z Szantód na Węgrzech nie przypuszczałem że jednak czas który zgubiliśmy jadąc przy Balatonie nie pozwoli nam wykonać planu .
Franz napisał(a):Gandalf Biały napisał(a):Dzięki że jesteś
Nie wiedziałem, że Ty to Ty...Gandalf Biały napisał(a):Wyjeżdżając z Szantód na Węgrzech nie przypuszczałem że jednak czas który zgubiliśmy jadąc przy Balatonie nie pozwoli nam wykonać planu .
W ramach jednego z trzech moich tegorocznych bałkańskich wyjazdów trasa też wiodła przy Balatonie i też trochę czasu tam zmitrężyłem.
Pozdrawiam,
Wojtek
luk202 napisał(a):Wskoczyłem na ostatni wolny fotel
Gandalf Biały napisał(a):piekara114 napisał(a):Nie ważne kiedy, ważne że już....
Spora ta wycieczka była....
Witaj .
Masz rację taka była sporo się tego nakręciło ...tych kilometrów
Zresztą jak zawsze ...
luk202 napisał(a):Wskoczyłem na ostatni wolny fotel
Odmoriste Krka - tam samochód zmusił mnie do zatrzymania i było to pierwsze uderzenie Chorwacji. Piękne miejsce. Zazdroszczę - sobie też.
walp napisał(a):luk202 napisał(a):Wskoczyłem na ostatni wolny fotel
No to proszę się przesunąć, bo jeszcze ja.Gandalf Biały napisał(a):piekara114 napisał(a):Nie ważne kiedy, ważne że już....
Spora ta wycieczka była....
Witaj .
Masz rację taka była sporo się tego nakręciło ...tych kilometrów
Zresztą jak zawsze ...
I takie lubię, na takie czekam ...
Powrót do Nasze relacje z podróży