Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

cavtat

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yeti33
Odkrywca
cavtat

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 20.06.2007 11:07

Pytalam kiedyś o campy w Molunacie i Cavtacie. Na temat Molunatu dowiedziałam się dosyć duzo. Nie wiem natomiast czy w Cavtacie są jakieś kampy.Szukałam już na stronach o Chorwacji, przeszukalam na forum i nie znalazłam nigdie wzmianki o polach campingowych . Czy zna ktoś Cavtat i czy są tam jakieś małe campy nieopisane w internecie.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.06.2007 08:04

Cavtat bardzo mi się podobał. Chcieliśmy gdzieś się tam zadekować na jakimś campingu, ale żadnego nei znaleźliśmy 8O :cry: może za słabo szukaliśmy. Poza tym wydaje mi się, że jeśli już się znajdzie to będzie bardzo drogi. Cavtat wydawał mi się dość ekskluzywnym miasteczkiem turystycznym. Hotele, kwatery, przystań z jachtami....

Pozdrav :papa:
jacek1965
Odkrywca
może kilka kilometrów przed?

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek1965 » 21.06.2007 10:51

Byłem w Cavtacie tydzień temu, podobnie jak Leszek kempingów nie widziałem, zreszta nie szukałem jakoś bardzo intensywnie bo zatrzymałem sie w Kupari. Jednak na trasie między Cavtatem i Dubrovnikiem jest sporo reklam do małych przydomowych kempingów, niektóre kilka kilometrów przezd zjazdem na Cavtat. Cavtat jest bardzo ładny ale zgodnie z zasadą, że nie ma róży bez kolców denerwująca jest ilość samolotów które na bardzo niskiej wysokości schodzą do lądowania na lotnisko pod Dubrownikiem, średnio 5-6 na godzinę minimum.[/url]

Powrót do Kempingi