Witam
Czy ktoś korzystał z ich oferty? Pytam, ponieważ chcą przelew całości za wynajem i troszkę się boję. Do Chorwacji wybieram się pierwszy raz, pierwszy raz też organizuję wszystko sama na własną rękę.
Martulka napisał(a):Ja zapłaciłam za załość i wczoraj otrzymałam dokunenty najmu, przysłali mi również mapę Chorwacji i przewodnik turystyczny. Wyjeżdżamy 25.06 do Bibinje okolice Zadaru. Czy nasz domek będzie taki jak w ofercie tego nie wiem, napisze jak wróce. Jak do tej pory kontakt z biurem Casamundo przebiegał pomyślnie. Do Chorwacji jedziemy trzeci raz, ale pierwszy raz z małymi dziećmi więc dlatego zdecydowaliśmy się skorzystać z Casamundo. Do tej pory jeździliśmy w "ciemno".
tkuc napisał(a):Witam,
w tym roku wybieramy się drugi raz do CRO, ale pierwszy raz chcemy skorzystać z usługi casamundo i zostać na północy. Martulka, czy możesz podać numer lokalu, który wynajmowałaś?
Jak wyglądała plaża w okolicy Bibinje? Domek, który sobie upatrzyliśmy położony jest około 1 km od "podobno" piaszczystej plaży... Jak z czystością? Czy okolica jest dziecio-przyjazna?
Z góry dziękuję za informacje.
Pozdrawiam serdecznie
Martulka napisał(a):tkuc napisał(a):Witam,
w tym roku wybieramy się drugi raz do CRO, ale pierwszy raz chcemy skorzystać z usługi casamundo i zostać na północy. Martulka, czy możesz podać numer lokalu, który wynajmowałaś?
Jak wyglądała plaża w okolicy Bibinje? Domek, który sobie upatrzyliśmy położony jest około 1 km od "podobno" piaszczystej plaży... Jak z czystością? Czy okolica jest dziecio-przyjazna?
Z góry dziękuję za informacje.
Pozdrawiam serdecznie
nr.obiektu 478295 z tego co wiem to w bibinje nie ma piaszczystej plaży a byłam tam 3 razy, przynajmniej ja na takiej nie byłam. Na plaży jest czysto, 2-3 razy dziennie widziałam pana który chodził i zbierał śmieci. A jeśli chodzi o dzieci to moje się nie nudziły, istnienie ciepłej wody i kamyszków im wystarczało, jest takie miejsce na plaży gdzie rosną takie nieduże drzewka-które dają jakiś cień, przy dzieciach dobre rozwiązanie. Pozdrawiam w razie pytań pisz, postaram się odpowiedzieć.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje