No i Kapitan na Kapitanie! Się będzie działo...
Na szczęście prawdziwy Kapitan jest tylko jeden
No i Kapitan na Kapitanie! Się będzie działo...
agata26061 napisał(a):Widzę, że jachcik prezentuje się zacnie Masz jakieś foty z wnętrza?
Morski Pas napisał(a):Jaka piękna tablica rozdzielcza (to takie moje skrzywienie zawodowe).
pozdrawiam
Skrytoczytacz
walp napisał(a):Piękny jacht, ale zdziwiło mnie zanurzenie 1,8 m. Myślałem, że przy tego typu jednostkach to 1,2 -1,4 m max. No może 1,5 m.
Morski Pas napisał(a):Ten prawy wskaźnik na tablicy sugeruje, że jacht posiada zbiornik na ścieki. Czy dobrze kombinuję? Jeśli tak, to będę miał więcej pytań, chyba, że masz zamiar pisać o tym w relacji, to cierpliwie poczekam.
gusia-s napisał(a):Jak to tak ruszyć beze mnie
Na szczęście Was dogoniłam
Zostało coś z obiadu bom głodna
A co, czym miałam gonić tylko rekin był dostępny. W tym roku gościł się w Jadranie przecieżbeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Jak to tak ruszyć beze mnie
Na szczęście Was dogoniłam
Zostało coś z obiadu bom głodna
Z obiadu???
Najpierw mi tu cycasz 5 solidnych szklanek karniaków - po jednym za każdą stronę a potem........ pomyślimy o jakimś obiedzie
Tak się spóźnić na rejs zeby rekinem nas gonić - koniec świata
gusia-s napisał(a): A co, czym miałam gonić tylko rekin był dostępny. W tym roku gościł się w Jadranie przecież
No to cyce na stół! bom spragniona ... niech będzie
pomorzanka zachodnia napisał(a):Kapitan - zarówno jeden jak i drugi - wygląda super .
mchrob napisał(a):Ten stoliczek na pokładzie idealnie przystosowany do podawania cyca. Takie relingi że nawet w przechyle szklanice nie spadną.
Powrót do Nasze relacje z podróży