mchrob napisał(a):Aż tak zimno było? - brrrr.
A Pučišća bardzo pięknym miasteczkiem jest. Udało mi się w tym roku go odwiedzić i jestem ciągle pod jego wrażeniem.
CROberto napisał(a):Szklaneczka zgrabna lecz strasznie filigranowa...
Trzeba w nią lać cyca pod same cyce, a i tak niewiele w gardło wpłynie
Kapitalny gadżecik - muszę splądrować kramy w przyszłym roku
Pozdrav.
"gusia-s"]
Noo też doznałam w Cro takiej atrakcji nagle zniknął świat a potem pękło niebo Temperatura zachęcała bardziej do rumu niż rudej z lodem i to we wrześniu brrr
gusia-s napisał(a): W pierwszej chwili przewijając myślałam że to jakiś mikołaj
lew napisał(a):......oj koleżanko brak intuicji ; w Milnie cały dzień świeciło słońce
pomorzanka zachodnia napisał(a):Widać, że byliście przygotowani na każdą pogodę.
Daleko nie miałyściebeatabm napisał(a):Maszerujemy na zebranie koła gospodyń wiejskich...
jeszcze troszkę i skróciłby się o tego ... no straciłby masztbeatabm napisał(a):
Ups, jeden z załogantów zrobił sobie maleńką dziurkę w spodniach..
"gusia-s"] Daleko nie miałyście
No i co ustalono na tymże zebraniu
jeszcze troszkę i skróciłby się o tego ... no straciłby maszt
beatabm napisał(a):
No chyba raczej nie jeśli jest wegetarianką, rybka to też mięsko pochodzące z uboju jakby nie było.beatabm napisał(a): Po drodze mijamy ribaricę – trzeba wstąpić, a nuż w końcu Zeberka zje z nami obiad?...
"gusia-s"]Rzeczywiście mokro i pusto w tej Pučišćy o poranku ale widać nadzieję na ładny dzień
No chyba raczej nie jeśli jest wegetarianką, rybka to też mięsko pochodzące z uboju jakby nie było.
"maslinka"]beatabm napisał(a):
Znajdź kota!
Siedzi na schodkach
Jaka spokojna Pučišća! Pustki!
Powrót do Nasze relacje z podróży