Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Campy w północnej Dalmacji

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
plis
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plis » 23.05.2003 11:06

Witam! W ubiegłym roku byłem w Omisu na campie Galeb. W tym roku chciałbym spróbować gdzieś na północ od Splitu. Poszukuję namiaru na camp z łagodną plażą (shoguny 2 i 6 lat :D ) z możliwością rozbicia namiotu nad samą wodą (no bez przesady 5m od niej). Czekam na rady i chętnie służe informacją na temat Omisa.
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
Camping

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 24.05.2003 15:52

:D A hoy! z tratwy Waldek podaję namiary na campy :
1.Simuni i e-mail :camp-pag@hupi.hr
2.Paklenica adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
3.Vodice adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
4.Sibenik-Zablace adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mógłbym jeszcze wiecej ale wystarczy gdy wejdziesz na stronę :
www.camping.hr Całasiedziba znjduje się w Porec a emalia do nich to :ccu@camping.hr Mam nadzieje ,że pomogłem.Jak zwykle ztratwy Waldek.Pozdrav.
Zbigniew Małecki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbigniew Małecki » 24.05.2003 21:14

Borik w Zadarze, myślę że jest idealny dla Twoich wymagań. Pozdrawiam.
petris
Cromaniak
kempingi

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 24.05.2003 21:29

Nie wiem w którym terminie jedziesz.Lecz od 25.06do 25.08 nie rozbijesz namioru 5- m .nad woda tylko dosć daleko, Masz male dzieci wiec wybierz sie w czerwcu.Wesolego urlopu :)
piotrekd
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekd » 24.05.2003 22:41

Wydaje mi sie że wyspa Rab miejscowosc Lopar jest dobra. Cemping zaczyna sie na plaży. Sama plaża zaś jest piaszczysta. Dzieciaki miałyby z czego budować zamki.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
plis
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plis » 26.05.2003 10:05

Dzięki za rady i linki. Niestety czerwiec odpada, więc zaryzykuję jednak w lipcu, może się uda znaleźć dobre miejsce. Jak wrócę to coś opiszę. A może ktoś ma namiary na odpowiednie dla mnie campy w innych regionach Chorwacji?
Cube
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cube » 26.05.2003 10:35

no to moze camp Danijel - kilka kilometrow za Omisem ?? moim zdaniem super - bylem na galebie i mi sie nie podobal :( za to tam spedzilem 2 tygodnie :) i jest super - maja wlasna strone - jak cos to tez ew. moge zeskanowac jakies fotki i podeslac - chociaz z samego campu mam malo.
Cube
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cube » 26.05.2003 10:37

aha no i w lipcu bedzie mozna napic sie rakiji wspolnie - bo bede tam ok 7 do 21 :))
plis
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plis » 26.05.2003 11:00

Nooo Cube to nie jest taki zły pomysł :). Jaki jest adresik strony tego campu i jeśli mógłbyś jakieś szczególiki na jego temat?
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 26.05.2003 12:18

plis napisał(a):Nooo Cube to nie jest taki zły pomysł :). Jaki jest adresik strony tego campu i jeśli mógłbyś jakieś szczególiki na jego temat?

Jeśli można skrobnę dwa słowa, bo sam tam byłem... :)

Link: http://www.idila.net/camp/index.html
Sam kamping dosyć OK, nienajdroższy, dość spokojny, z własną plażą, ładnie umiejscowiony.
Trochę mało sanitariatów, aczkolwiek dosyć czystych, ciepła woda raczej symboliczna...
Gdybym chciał jechać w okolice Omisia jeszcze raz, to pewnie bym tam się zatrzymał.

Pozdrawiam!
J.
Cube
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cube » 26.05.2003 18:18

No widze ze Jacunio mnie ubiegl W sumie nic dodac do Jego wypowiedzi - sam Omis juz znasz. Jest tam bardzo spokojnie, mnie podobalo sie same rozwiaznie campu - namioty rozbija sie na takich polkach na zboczu. Wiekszosc miejsc jest zacienionych przez caly dzien. Ze wzgledu na mniejszy tlok niz w samym Omisu woda wydawala mi sie czystrza :)
Bedzie nasz tam 4 lub 8 osob - jeszcze nie wiadomo jak to wyjdzie. Wiek od 22 do 26.

p.s.
zdjecia na ich stronce sa dosc nieaktualne - teraz jest tam wiecej miejsca na rozbijanie namiotow i calosc wydaje sie bardziej zorganizowana.

pozdrawiam
Bartek 123456

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek 123456 » 26.05.2003 20:19

polecam www.zaton.hr bylem tam w zeszlym roku pr prostu super

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies