Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Campy blisko Makarska

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
browar_
Podróżnik
Campy blisko Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) browar_ » 18.05.2014 17:15

Witam wszystkich Cromaniaków :hut: Wspólnie z grupą przyjaciół (5osób) planujemy wyjazd na sierpień do naszej Chorwacji w miejsce gdzie będzie można sie pobawić wieczorem, mój wstępny wybór padł na Makarską. Szukamy campingu z którego spokojnie "z buta" dojdziemy do centrum i wiadomo jak to wychodzi na budżet studencki żeby było tanio. Myślałem nad Zrce ale to chyba odpada ze względu na to że to wyspa?
Może odpuścić Makarską i uderzyć gdzieś w Trogir,Zadar,Sibenik? Bo tam zapewne tez jest sie gdzie pobawić w sierpniu?Najważniejsze żeby było w miare blisko miasta z imprezami.

P.S. Dodam że całe swoje młodzieńcze lata spedzałem w Chorwacji około 10 wyjazdów mam za sobą natomiast zawsze to były hotele ,wiec jeśli chodzi o tego typu wczasy jestem zielony.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 18.05.2014 17:27

browar_ napisał(a):Może odpuścić Makarską i uderzyć gdzieś w Trogir,Zadar,Sibenik? Bo tam zapewne tez jest sie gdzie pobawić w sierpniu?Najważniejsze żeby było w miare blisko miasta z imprezami.

Jak chcecie poszaleć , poimrezować , dać w palnik itd . to proponuję Vodice , camp Imperial , w sam raz na studencki budżet.
Camp super położony , do centrum 10-15 min spacerkiem promenadą wzdłuż Jadrana.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.05.2014 17:45

browar_ napisał(a):Witam wszystkich Cromaniaków :hut: Wspólnie z grupą przyjaciół (5osób) planujemy wyjazd na sierpień do naszej Chorwacji w miejsce gdzie będzie można sie pobawić wieczorem, mój wstępny wybór padł na Makarską. Szukamy campingu z którego spokojnie "z buta" dojdziemy do centrum i wiadomo jak to wychodzi na budżet studencki żeby było tanio. Myślałem nad Zrce ale to chyba odpada ze względu na to że to wyspa?
Może odpuścić Makarską i uderzyć gdzieś w Trogir,Zadar,Sibenik? Bo tam zapewne tez jest sie gdzie pobawić w sierpniu?Najważniejsze żeby było w miare blisko miasta z imprezami.

P.S. Dodam że całe swoje młodzieńcze lata spedzałem w Chorwacji około 10 wyjazdów mam za sobą natomiast zawsze to były hotele ,wiec jeśli chodzi o tego typu wczasy jestem zielony.

Dlaczego wyspa Pag odpada :?: Chyba dlatego że kampingi w sierpniu drogie.

Kampów szukaj na stronie >>> http://www.avtokampi.si/kampi.asp?drzav ... obmocje=23

Najbliżej Makarskiej jest kamp Jure >>> http://www.avtokampi.si/kamp/2/384/Jure/

Powrót do Kempingi

Campy blisko Makarska
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone