Swoją lodówkę domową mam nastawioną na +3; mniej nie daje sprzęt rady...
I tak zdarza się, że chemiczna wędlina w plastrach jest do wywalenia z powodu "klejenia" się po ponad 3 dniach, dlatego staramy się kupować mniej, a częściej.
demi-duox napisał(a):FUX napisał(a):Dłuższe przechowywanie produktów żywnościowych i tak skazuje je na przyspieszoną nieświeżość.
Jak to pogodzić ?
bluesman napisał(a):Jeździmy tylko na kempingi (w 2 os.) używamy 46l lodówki Samsunga, zajmuje prawie pół tylnego siedzenia jak dla nas rewela, wewnątrz można coś przewieźć, a i ma mały zamrażalniki więc kostki lodu w drinkach są
bluesman napisał(a):...używamy 46l lodówki Samsunga, zajmuje prawie pół tylnego siedzenia jak dla nas rewela, ...
Rysio napisał(a):bluesman napisał(a):...używamy 46l lodówki Samsunga, zajmuje prawie pół tylnego siedzenia jak dla nas rewela, ...
Oby nie do czasu
Rysio napisał(a):Nie szczególnie wierzę, że pas zatrzyma ją na miejscu np podczas dachowania. Ja mam podobną lodówkę i jak jechaliśmy na camp to jechała w bagażniku. We wnętrzu auta wylądowały materace, ręczniki a nawet reklamówki z ciuchami. Ciężkie i gabarytowe rzeczy tylko w bagażniku